Activitats descentralitzades amb reserva prèvia per a una Festa Major amb totes les garanties sanitàries

Última revisió 31-07-2021 14:38
20/07/2021

La Festa Major de la Garriga d'aquest any comptarà amb una cinquantena d’activitats descentralitzades amb reserva prèvia d'entrada per complir amb totes les garanties sanitàries establertes.

La Festa, que es farà del 30 de juliol al 3 d'agost, l'han presentat aquest migdia l'alcaldessa Dolors Castellà i el regidor de Cultura i Joventut, Lluís Rodríguez.

Durant la presentació, s'ha explicat que la programació s'ha dissenyat partint de descentralitzar la Festa del nucli urbà i establint espais perimetrats on poder realitzar les diferents activitats. D'aquesta manera es podrà complir totes les mesures de seguretat que permetin el correcte desenvolupament de les activitats.

Hi ha 4 espais: el Teatre de la Garriga El Patronat, la Terrassa de Can Luna, l’envelat de can Noguera i l’envelat del Giroi.

L'accés a les activitats no serà lliure sinó que caldrà fer reserva prèvia a través del web del Teatre la Garriga-El Patronat o el web de Participació o de manera presencial a l'OAC de 9 a 14 h a partir del dia 26 de juliol. 

La programació podrà variar ja que s'adaptarà en tot moment a la normativa vigent. S'informarà dels possibles canvis o variacions a través del web municipal, el Twitter i l'Instagram stories.

Segell local

Com ja s'havia informat, la Festa Major d'aquest any vol potenciar el talent, la cultura i el paper d'artistes i entitats locals.

El cartell compta amb artistes locals com Ricky Gil, Lola and The Rhinos, DJ Txaff, Mediterrània Band, Els Imbècils, Joana Voisin, Fresc Quintet, Yolanda Sikara, Flavo, Cobla imaginària d’arrel, Dj. Beatdowns, Mr. Blackdrop, De Lirios, Dj. Lefert, Dj Edu Elizondo.

Pel que fa a les entitats garriguenques hi participaran la Coral Ariadna, entitats de cultura popular i tradicional (Geganters de la Garriga, Grallarriga, Ball de Gitanes, la Garriga Balla, A.C.R Front Diabòlic de la Garriga), Mexcla’t, el Brou del mestre i el centre excursionista Garriguenc, Cineclub la Garriga, agrupació sardanista, la Garriga Jam, Dofins la Garriga, Club d’atletisme les Tortugues, Frec a Frec i La Garriga Societat Civil, que  realitzarà activitats durant aquest dies a la Torre del Fanal.

Podeu consultar la programació en format breu al document adjunt.

Els mocadors de Festa Major es podran trobar, a canvi d'un donatiu, a la paradeta de Càritas el dissabte 24 de juliol al mercat de la Garriga. 

Com cada any hi haurà Punt Lila de Festa Major. Els punts faran la seva funció habitual de sensibilització a través de dinàmiques diverses i de materials informatius sobre serveis d’atenció. També seran un punt de prevenció, atenció i assessorament, així com de detecció i derivació. A les carpes hi haurà persones especialistes en l’abordatge de les violències masclistes.