Agenda


Aquí trobareu els actes programats per l'Ajuntament i les entitats de la Garriga a partir d'avui.

Els actes desenvolupats amb anterioritat els podeu consultar a l'apartat d'històric-agenda.

Si voleu que aparegui un acte, només cal que envieu la informació a vheredia@ajlagarriga.cat i sriera@ajlagarriga.cat.

  Selecciona la categoria que vulguis consultar
Dv. 09
JUN
Inauguració de l'exposició Monogràfics de l'EMAD
Inauguració de l'exposició Monogràfics de l'EMAD
Des de les 20:00 fins a 21:00

A la Fundació Fornells Pla i Conxa Sisquella

Mostra de treballs de ceràmica i torn. Del 9 al 18 juny 

Organitza: EMAD

Dv. 09
JUN
Activitats Corpus - Divendres 9 de juny
Activitats Corpus - Divendres 9 de juny
Des de les 20:00 fins a 23:59

 • 20 h “Sardanses” Ballada de sardanes i danses tradicionals catalanes amb la Cobla Mediterrània a la Plaça de l’Església.

Vine a ballar danses tradicionals i sardanes! Els membres del Ball de Gitanes i de l’Agrupació

Sardanista us ensenyaran a ballar-les.

 • 22.30 h. Concert de Corpus amb Guillem Roma a Can Luna, Ctra. Nova 28.

El nou disc ‘Postureo Real’, un disc carregat d’energia renovada i ple de cançons que ens faran ballar i trobar-nos amb la bellesa de les coses que ens envolten. Després de viatjar lluny amb els seus últims treballs, Guillem Roma agafa un camí de retorn a casa, cap a l’essència i la naturalitat. Envoltat per una banda de luxe, l’artista osonenc estrena nou espectacle amb una posada en escena original que ens endinsarà en un univers carregat de màgia i emoció. Preu 6 €. Compra d’entrades a https://teatrelagarriga.cat

Ds. 10
JUN
Activitats Corpus - Dissabte 10 de juny
Fins Dg.11/JunyActivitats Corpus - Dissabte 10 de juny
Des de les 10:30 fins a 01:00

 • 10.30 h. Recollida de clavells a Can Luna. Recollida de flors per a les entitats, centres educatius, carrers i associacions que participen de la confecció de les catifes de Corpus.
 • 16 h. Enramada a la Plaça de l’Església. Comença la tradicional enramada que cobreix les parets dels carrers del Barri de Sant Roc - El Centre amb canya autòctona.
 • 17.30 h. Preparem els clavells als espais assignats per les entitats catifaires.

L'any 2016 les catifes de flors de la festa del Corpus a la Garriga varen ser declarades Element Festiu Tradicional d’Interès Nacional, com a mostra d’art floral efímer. Les entitats catifaires que fan les catifes de diumenge dissabte obren les portes de diferents espais perquè les persones que ho desitgin puguin col·laborar obrint i preparant els clavells per a la creació de catifes de l’endemà. Consulta els espais a www.visitalagarriga.cat

 • 18 h. Diada Castellera de Corpus a la plaça del Silenci. A càrrec dels Xics de Granollers i colles convidades de Castellers de Caldes i Manyacs de Parets. Vine a fer pinya amb les colles vallesanes!
 • 19 h. Concert de la Societat Coral l’Aliança i el cor Gaia a la Plaça Can Dachs. Al tradicional concert coral de Corpus, enguany s’ha convidat al Cor Gaia. És un cor femení dirigit per Maria Illa i format totalment per dones que neix el 2021 a l'Escola de Música Amics de la Unió de Granollers. Fan un repertori pop-rock a 3 veus, amb temes des d'Adele, Alicia Keys, Rachel Platten o Katy Perry entre d'altres.
 • 20 h.  Seguici infantil garriguenc a la Plaça del Silenci. Les colles i seccions infantils dels diferents balls i entremesos són les protagonistes! Vine a veure la passada de la Vigília de Corpus de la mà de la colla infantil de diables, dels gegantons i del ball de cintes infantil. Recorregut: Plaça de l’Església, Centre, Calàbria, Sant Ramon, Can Xic Corder, Pg. dels Til·lers, Plaça de les Oliveres i Pista poliesportiva núm. 1.
 • 21 h. Entrepans populars i concert amb els  Wisky Pichers al Barri de Dalt (c. Negociant). El Barri de Dalt ens ofereix un sopar d’entrepà popular amb botifarra de la Garriga de les botigues del barri. Venda anticipada del sopar Kabells & Tints (c. Calàbria 67). El grup Wisky Pichers oferirà un concert de versions.
 • 21 h. Sopar popular de Corpus a la Pista poliesportiva núm. 1 (c. Pere Ballús, s/n). L’Associació Cultural Corpus la Garriga i la Federació l’Enramada, que inclou les entitats de balls de cultura popular, oferiran servei de bar i sopar popular. Venda anticipada del sopar al Bar la Plaça (c. del Centre 35) o al Rebost del Pou Calent (c. dels Banys, 31).
 • 23 h. Concert de Corpus amb en Joan Garriga i el Mariatxi galàctic a la Pista poliesportiva núm. 1 (c. Pere Ballús, s/n). Un concert festiu per a gaudir dels mons de l’acordió de Joan Garriga: el Mediterrani de l’havanera i el raï, el Carib llatí, la Jamaica del reggae i el dub i evidentment, el nord de Mèxic que inspira la seva formació. Acompanyat del seu fidel company de mil batalles, Marià Roch (baix), el fogoner de la caldera rítmica, Rambo (bateria), i el guitarrista Madjid Fahem (Manu Chao, La Ventura), el veritable hereu de Gato Pérez es consagra a l’Olimp de la fusió sense confusió.
 • Seguidament, DJ Tiwi a la Pista poliesportiva núm. 1. No hauràs ballat prou amb en Joan Garriga que ara vindrà el sonat d'en Tiwi a fer-te moure la cintura d'una banda a l'altra a base de purs èxits musicals. Passant per la salsa, el funky i el reggaetó més pur, la festa seguirà ben amunt fins que toqui anar a fer catifa.

Organitza: L’Associació Cultural Corpus la Garriga,  amb la col·laboració de la Parròquia de Sant Esteve de la Garriga, la Federació de Balls Populars de la Garriga, l’Enramada i l’Ajuntament de la Garriga.

Entitats col·laboradores: Agrupació Sardanista la Garriga, Els Geganters de la Garriga, La Garriga Balla, Grallarriga, ACR Front Diabòlic de la Garriga, Ball de Gitanes de la Garriga, Societat Coral l’Aliança, Escolania Parroquial, Associació la Garriga Modernista, Castellers Xics de Granollers, ASIC, Asil Hospital de la Garriga, Centre de Visitants, Escola Municipal D’Art i Disseny, Centres Educatius i Instituts de la Garriga, Fundació Maurí, Protecció Civil, Ràdio Silenci, VOTV, entitats catifaires i totes les persones voluntàries que fan possible la festa.

Ds. 10
JUN
VISITA GUIADA El refugi antiaeri de l'estació
VISITA GUIADA El refugi antiaeri de l'estació
Des de les 11:00 fins a 12:00

Refugi de l’estació (darrere de l’estació de RENFE)

Organitza: Centre de Visitants

Dg. 11
JUN
Activitats Corpus - Diumenge 11 de juny
Activitats Corpus - Diumenge 11 de juny
Des de les 07:00 fins a 21:00

 • Des de primera hora. Confecció de catifes i de l’Ou com Balla a la Plaça de l’Església, c. del Centre, la Doma, Sant Francesc, ctra. de l’Ametlla, Banys, Samalús, Plaça Santa Isabel, Nostra Senyora de la Salut, Plaça de les Oliveres, Calàbria, Cardedeu, Sant Ramon i Negociant (veure plànol).

Decoració de la façana de l’Ajuntament i la plaça amb un total 28 catifes de flors pels carrers del poble i un mural floral al Barri de Dalt. Muntatge i decoració de tres altars: un al carrer la Doma (de l’Asil Hospital), a les places de Santa Isabel (barri de Santa Rita) i de les Oliveres (de la Residència del Pilar).  Confecció i muntatge de l’Ou com Balla a la Plaça de l’Església.

Les entitats, centres educatius, barris i associacions comencen de bon matí i s’hi estan fins al migdia per confeccionar les catifes de flors.

 • 8 h. Matinades pels carrers on s’hi confeccionen catifes. Passada del grup de grallers Grallarriga per tots els carrers interpretant el tradicional Toc de Matinades i anunciant, juntament amb la Ginesta i en Clavellot, l’inici de la jornada.
 • De 11 a 14 h. i de 17 a 20 h. Portes obertes i visites a llocs d’interès de la Garriga.
  • Can Raspall (c. Banys, 38). Visita de l’espai i punt d’informació turística.
  • Casa Barbey - jardí (c. Figueral, 48)
  • Casetes en miniatura de l’Asil Hospital (c. la Doma 18)
  • Fundació Maurí (c. Cardedeu, 17)
  • Hotel Balneari Spa Termal Blancafort (c. Mina 7). Catifa del Blancafort i Summer Market als jardins de l'hotel.
  • Hotel Balneari Termes de la Garriga (c. Banys 23)
  • Hotel Boutique Edelweiss (c. Rosselló d’Amunt 9 )  (En horari de 10 a 13h)
  • Refugi Antiaeri de l’estació (Ronda del Carril, 49 al costat de l’estació de tren)
  • La Doma - església (Av. de Sant Esteve, 1)  (En horari d’11 a 14 h)

Amb acompanyament de figurants de l’Associació la Garriga Modernista.

 • De les 9 fins a les 14 h. Programa especial de Ràdio Silenci des de la Plaça de l’Església.
 • De les 12 h fins a les 13.30 h. L'Escola Municipal de Música (EMM) posa música el Corpus, actuacions al jardí de la casa Barbey.
 • 12.15 h. Passejada oficial de les autoritats.
 • 12.30 h. Ball de l’Ou com Balla a la Plaça de l’Església. Interpretació de la peça “L’Ou com Balla” de Ruben Salvador a càrrec de Grallarriga.
 • 17.30 h. Tradicional ballada de sardanes a la Plaça Can Dachs. Audició i ballada de Sardanes amb la cobla Sabadell.
 • 18 h. Lliurament del premi a la persona que hagi guanyat el concurs de cartells de Corpus, per part de l’Associació Cultural Corpus la Garriga a la Sala municipal d’art i exposicions Andreu Dameson i Aspa.
 • 18.30 h. Balls de Corpus a la Plaça Can Dachs. Interpretació del tradicional Ball de Cintes de la Garriga i balls a càrrec de La Garriga Balla. Lluïment dels diversos entremesos amb la participació dels gegants, en Clavellot i la Ginesta i del Ball de Nans de la Garriga. La música anirà a càrrec de Grallarriga, els grallers de la Garriga.
 • Seguidament, Repic general de campanes i Anada a Ofici des de la Plaça Can Dachs a la Plaça de l'Església amb la participació del seguici festiu de la Garriga i la Cobla Sabadell. 
 • 19.30 h. Ofici Solemne de Corpus  amb la participació de l’Escolania Parroquial de Sant Esteve i els gegants de la Garriga.
 • Seguidament, Processó de Corpus pels carrers encatifats.  Solemne Processó encapçalada pel seguici festiu de la Garriga integrat pel Ball de Diables, el Ball de Nans, el Ball de Gegants, el Ball de Cintes i els Grallers obrint pas a la comitiva religiosa. Participació de la Cobla Sabadell i l’Escolania Parroquial.
 • En acabar la processó, Lluïment final del seguici festiu a la plaça de l’Església.
 • Clavellada de fi de festa.

????Organitza: L’Associació Cultural Corpus la Garriga,  amb la col·laboració de la Parròquia de Sant Esteve de la Garriga, la Federació de Balls Populars de la Garriga, l’Enramada i l’Ajuntament de la Garriga.

Entitats col·laboradores: Agrupació Sardanista la Garriga, Els Geganters de la Garriga, La Garriga Balla, Grallarriga, ACR Front Diabòlic de la Garriga, Ball de Gitanes de la Garriga, Societat Coral l’Aliança, Escolania Parroquial, Associació la Garriga Modernista, Castellers Xics de Granollers, ASIC, Asil Hospital de la Garriga, Centre de Visitants, Escola Municipal D’Art i Disseny, Centres Educatius i Instituts de la Garriga, Fundació Maurí, Protecció Civil, Ràdio Silenci, VOTV, entitats catifaires i totes les persones voluntàries que fan possible la festa.

Dl. 12
JUN
Taller de relacions a la xarxa: millorem la manera de comunicar-nos a les xarxes socials
Taller de relacions a la xarxa: millorem la manera de comunicar-nos a les xarxes socials
Des de les 17:30 fins a 19:00

A l'Espai Jove de Can Luna

Es treballarà la comunicació i l’expressió positiva a les xarxes socials i també reflexionarem sobre com ens expressem des d’una mirada crítica. Per a joves a partir de 12 anys.

Organitza: Àrea de Joventut

Dm. 13
JUN
Sorteig públic preinscripcions EBM Les Caliues
Sorteig públic preinscripcions EBM Les Caliues
Des de les 09:30 fins a 10:30

A Can Luna

Organitza: Ajuntament de la Garriga

Dm. 13
JUN
 Conferència de Jordi Pigem: La condició humana davant la digitalització del món
Conferència de Jordi Pigem: La condició humana davant la digitalització del món
Des de les 18:30 fins a 19:30

Teatre de la Garriga, El Patronat

Organitza: Aula de la Universitat de la FUMH

Dj. 15
JUN
LA TEMPORADA DE L'ESCOLA:
LA TEMPORADA DE L'ESCOLA: "ESTEM SONATS I LLAMINADURES MUSICALS" a càrrec de les corals de l'EMM
Des de les 18:15 fins a 20:30

 Teatre Patronat de la Garriga 

Dues sessions : 18:15 i 19:30

 organitza: EMM

Dv. 16
JUN
Taller d'ungles acríliques
Taller d'ungles acríliques
Des de les 17:00 fins a 19:00

A l'Espai Jove de Can Luna

Aprendre les tècniques bàsiques per aprendre a fer ungles acríliques. Per a joves a partir de 12 anys.

Organitza: Àrea de Joventut

Ds. 17
JUN
Ple de constitució dels nous Ajuntaments
Des de les 12:00 fins a 14:00

Horari i lloc a determinar

Ple de constitució dels nous Ajuntaments i elecció d'alcaldes o alcaldesses.

Dm. 20
JUN
Conferència d'Oriol Amat: Els monestirs benedictins com a model de lideratge
Conferència d'Oriol Amat: Els monestirs benedictins com a model de lideratge
Des de les 18:30 fins a 19:30

Teatre de la Garriga, El Patronat 

Organitza: Aula de la Universitat de la FUMH

Dc. 21
JUN
CERCLES DE PERCUSSIÓ, adreçat a tothom
CERCLES DE PERCUSSIÓ, adreçat a tothom
Des de les 18:30 fins a 20:00

A la plaça de silenci 

organitza: EMM

 

Dv. 23
JUN
Taller d'ungles acríliques
Taller d'ungles acríliques
Des de les 17:00 fins a 19:00

A l'Espai Jove de Can Luna

Aprendre les tècniques bàsiques per aprendre a fer ungles acríliques. Per a joves a partir de 12 anys.

Organitza: Àrea de Joventut

Dg. 25
JUN
ITINERARI GUIAT Bicicletada pels espais de memòria
ITINERARI GUIAT Bicicletada pels espais de memòria
Des de les 10:30 fins a 12:30

Des de davant refugi de l’estació

Organitza: Centre de Visitants

Dl. 26
JUN
Tarda oberta de personalitzar i pintar samarretes
Tarda oberta de personalitzar i pintar samarretes
Des de les 18:00 fins a 20:00

A l'Espai Jove de Can Luna

Taller de pintar samarretes. Per a joves a partir de 12 anys.

Organitza: Àrea de Joventut

Dc. 28
JUN
Taller de sexualitat: fes només el que et vingui de gust
Taller de sexualitat: fes només el que et vingui de gust
Des de les 18:30 fins a 20:00

A l'Espai Jove de Can Luna

A càrrec del Pla de prevenció de Drogues i Salut C-17.

Es treballarà la negociació en les relacions i diferents eines de la comunicació. Per a joves a partir de 14 anys.

Organitza: Àrea de Joventit u Pla C-17

Dc. 28
JUN
Ple municipal
Des de les 19:00 fins a 22:00

A la sala polivalent de Can Luna

Ple del mes de juny.

Organitza: Ajuntament de la Garriga

Dj. 29
JUN
Tarda de karaoke
Tarda de karaoke
Des de les 17:30 fins a 20:00

A l'Espai Jove de Can Luna

Activitat de karaoke per a joves a partir de 12 anys.

Organitza: Àrea de Joventut

Dm. 04
JUL
Concurs de postres d'estiu
Concurs de postres d'estiu
Des de les 17:30 fins a 19:00

A l'Espai Jove de Can Luna

Taller-concurs de realitzar postres. Per a joves a partir de 12 anys

Organitza: Àrea de Joventut

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 26-09-2022 10:51