Queixes i suggeriments

Amb aquest formulari pots enviar les teves queixes, incidències i suggeriments a l'Ajuntament de la Garriga.

Recorda que pots participar als diferents espais directes que t'oferim

  • Si vols contactar-nos per informar-te, pots utilitzar la bústia de contacte
  • Si vols enviar una incidència a la via pública, utilitza:
    • Aquesta bústia d'incidències 
    • Baixa't l'app de la Garriga. L'app la Garriga incorpora un botó per tal que, qui vulgui, pugui fer arribar al consistori avisos, queixes i suggeriments. Aquest servei incorpora l'opció d'adjuntar fotografies geolocalitzades, de manera que el servei es pugui dur a terme de la manera més acurada i eficient. Totes les incidències es canalitzaran per una mateixa via i es faran arribar directament a l'àrea corresponent.Ja està disponible a les botigues Android i iOS.

                 Descàrrega Android                                   Descàrrega iOS

Resultats de la gestió de les queixes entrades per l'App la Garriga (2023)

Resultats de la gestió de les queixes entrades per l'App la Garriga (2022)

Resultats de la gestió de la valoració dels serveis, de les queixes o suggeriments presentades pels diferents canals (2018-2021)

Bústia d'incidències

L'Ajuntament de la Garriga us ofereix aquest canal perquè hi feu arribar incidències, queixes i suggeriments sobre el funcionament del poble o sobre els serveis municipals. A través del següent formulari ens podeu fer arribar, per exemple, incidències en els diferents serveis urbans (carrers, neteja viària, parcs i jardins, recollida de residus...) o equipaments municipals.

Per fer servir el formulari heu d'iniciar sessió amb les credencials de l'App la Garriga o crear un compte nou.

També podeu adreçar-vos a l'OAC (pl. de l'Església, 2 - 08530 La Garriga) els dilluns a divendres de 9 a 14 h, trucar al 93 860 50 50 o enviar un correu electrònic a oac@ajlagarriga.cat.

Gràcies per la vostra col·laboració

Informació bàsica sobre protecció de dades

L’Ajuntament de la Garriga tractarà les seves dades com a responsable del tractament per atendre els suggeriments, comentaris o queixes i donar-hi resposta. Les dades es tractaran en base al seu consentiment (art. 6.1.a RGPD)  i no es comunicaran a altres persones. Podrà exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, sol·licitud de limitació del tractament i oposició al tractament adreçant-se a l’Ajuntament de la Garriga. Pot consultar informació addicional i detallada sobre el tractament de les dades en aquest enllaç

Si voleu veure la informació sobre l'Avís Legal cliqueu aquí.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 06-03-2024 12:11