Cavalcada de Reis

 

Cada 5 de gener, la Garriga s'omple de màgia i il·lusió per rebre els Reis de l'Orient. Diverses carrosses decorades i desenes de patges acompanyen pels carrers del poble a Melcior, Gaspar i Baltasar fins a arribar a la plaça de l'Església. Un cop a la plaça, els Reis fan un parlament i les autoritats els lliuren les claus de les cases del poble.

Posteriorment, tots els nens i les nenes que ho desitgin poden fer-los arribar les seves cartes.

La Cavalcada està organitzada per la Comissió de Reis formada per entitats, tècnics municipals, polítics i ciutadans.

Cavalcada de Reis 2020

Un any més, la Garriga es prepara per rebre els Reis d’Orient, que travessaran el municipi en una gran cavalcada, amb més de 100 participants i on es repartiran més de 500 kg de caramels sense gluten. La cavalcada sortirà a les 17.30 hores davant del Teatre de la Garriga – El Patronat, i enfilarà el Passeig cap al carrer Rosselló, agafarà  Banys, Samalús, Cardedeu, fins a la font de Santa Digna i després agafarà el carrer Calàbria per acabar el recorregut a la plaça de l’Església.

Un cop allà, els Reis faran un parlament per a tots els nens i les nenes i l’alcaldessa els lliurarà les claus de les cases del poble.

La Cavalcada de Reis d’enguany s’adhereix a la campanya “Baltasar de veritat” de l'entitat Casa nostra, Casa vostra, per la qual el rei Baltasar no porta la cara pintada, com, de fet, ja fa anys que passa a la Garriga. La cavalcada està organitzada per la Comissió de Reis. Si voleu participar-hi, envieu un correu a reislagarriga@gmail.com.

Les persones interessades a donar un cop de mà als Reis de l'Orient durant la propera cavalcada podeu presentar la candidatura a patge reial, des de l'1 de novembre al 20 de desembre, emplenant aquest formulari.

Valoració de la Cavalcada de Reis

A través d'aquest formulari podeu proposar millores i suggeriments.

L’enviament de les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina.

L’Ajuntament de la Garriga utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.

En qualsevol moment el titular de les dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d’acord amb el que estableix la LOPD i el Reial Decret 1720/2007 de 21 de setembre a l’adreça Plaça de l’Església número 2, 08530, la Garriga.

Així mateix, en cas de produir-se alguna modificació en les seves dades, es compromet a comunicar-nos-ho per escrit amb la finalitat de mantenir les seves dades actualitzades, segons l’article 4 de la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD).

Si voleu veure la informació sobre l'Avís Legal cliqueu aquí.

Et pot interessar

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16-12-2019 15:29