Una Festa Major pensada per a la gent de la Garriga

Última revisió 17-07-2021 08:05
16/07/2021

La Festa Major d'aquest any vol potenciar el talent, la cultura i el paper de les entitats locals.

Una festa feta pels garriguencs i garriguenques i per als garriguencs i garriguenques. Aquesta és la filosofia de la Festa Major de la Garriga d'aquest any, una celebració que vol potenciar el talent, la cultura i el paper de les entitats locals, veritables protagonistes dels actes d'enguany.

Les activitats es repartiran en cinc espais, i en diferents franges horàries, per fer una festa segura i adaptada a les mesures sanitàries, tant pel que fa control d'aforaments, com als horaris (tot plegat, ha estat un procés dificultós pels constants canvis en les normatives).

Així, als matins, de 10 a 12 h, es concentraran les activitats infantils de caire més refrescant; de 12 a 14 h, serà el moment dels vermuts musicals; de 18 a 20 h serà el torn dels espectacles, tallers i activitats infantils; i a partir de les 20 h i fins la nit, les protagonistes seran la cultura tradicional i la música.

Aquest gruix d'activitats es concentrarà a Can Noguera, Can Luna i la pista de l'Escola Giroi. El Pregó i els Versots, es traslladen enguany al Teatre de la Garriga - El Patronat i, a més, es podran veure en línia.

Talent local i de proximitat

Els encarregats de posar la música als migdies i nits de Festa Major seran els grups i artistes locals. Així, sonaran noms com Kantikune, Òpera Ariadna, Els Imbècils, Mediterrània Band, Ricky Gil, We Miss i els guanyadors de La Garriga Talent Show, entre altres.

Sardanes, el concurs Desafialament de Projecte Mexcla't, les Jam Sessions i els focs artificials per tancar la festa tampoc faltaran.