Debat per concretar com volem Can Luna

Última revisió 28-06-2017 12:39
01/06/2016

La ciutadania de la Garriga té aquest dissabte l'oportunitat de concretar com vol que sigui l'equipament municipal de Can Luna durant el primer taller-debat, que es farà a la sala d'assaig del Teatre.

El taller, que es farà de 10.30 a 13.30 h, tindrà un doble objectiu: d’una banda identificar les necessitats d’espais i activitats de les entitats de la Garriga (necessitats concretes i col·lectives més enllà de la pròpia entitat) i de d’altra banda dissenyar els espais i els usos de cada entitat tenint en compte la compatibilitat d’espais, el mobiliari, la polivalència...

Aquesta és una de les actuacions que s'estan portant a terme dins el procés participatiu de Can Luna, que va començar el 13 de maig passat. Ja el 31 de maig passat es va fer un taller amb tècnics municipals per tal de treballar les necessitats detectades i per debatre quins usos són prioritaris, quin material i quines condicions es necessitarien en cada cas. 

En aquest sentit, hi ha la possibilitat d'enviar opinions a través del web i dipositant les butlletes a les 7 urnes repartides en equipaments municipals.

 

 

Enllaços