S'inaugura el procés participatiu de Can Luna

Última revisió 28-06-2017 12:44
18/05/2016

Un espectacle de la mà dels Atristras ple de llum i color i una tamborinada del Front Diabòlic va donar el tret de sortida al procés participatiu de Can Luna el divendres 13 de maig passat.

Una cinquantena de persones es van apropar a l'equipament municipal per tal d'esbrinar els passos que els permetran participar i definir els usos de la vella fàbrica, i especialment els de la sala polivalent que es preveu acabada l'any que ve. 

Durant els parlaments de les autoritats, el regidor de Participació, Albert Benzekry va animar als assistents a apuntar-se al taller per tal de dissenyar una sala polivalent per fer el que necessitem realment al municipi. "Que després no ens penedim de no haver fet el que volíem", va avisar. Des de l'Ajuntament, va afegir, volem convertir aquest "espai industrial en un espai per la ciutadania".

Al seu torn, l'alcadessa Meritxell Budó va demanar "una participació massiva com a mostra de la nova manera de fer política que compta amb ciutadania i que demana el compromís de les persones en la presa de decisions del municipi. Budó va tenir paraules d'agraïment per Alfred Vilar i Imma Gendra, que  "en la seva etapa al capdavant de l’Ajuntament varen posar la “primera pedra” de la recuperació de Can Luna pel poble.

Les urnes per recollir les butlletes amb les opinions estaran situades a la Biblioteca, al Casal de Joves, a la Torre del Fanal, a l'Escola Municipal de Música, a les Piscines, al pavelló de Cna Noguera i a l'OAC. També es pot enviar els suggeriments a través del web de Can Luna.