El resultat dels tallers de Can Luna, a disposició de la ciutadania

Última revisió 28-06-2017 12:25
17/06/2016

El resultat dels tallers participatius realitzats per definir els usos de Can Luna estan a disposició de la ciutadania al web de l'equipament.

Al voltant de dues idees claus, els usos de Can Luna i la Sala Polivalent, ciutadania, personal tècnic municipal i representants dels grups polítics han treballat i generat debat. A partir d'exemples d'altres poblacions i de les necessitats de les entitats i particulars s'han generat un llistat de propostes recollides en diferents informes.

Allotjar-hi el Casal de Joves, crear un espai per a creatius plàstics, adequar una sala d'exposicions gran amb bona il·luminació i amb alarmes o la possibilitat de disposar d'una sala gran amb un aforament que permeti fer-hi presentacions i conferències, concerts de música i espectacles de dansa i teatre, així com esdevenir sala de ball o per sopars populars, són algunes de les peticions que van sorgir.

Durant les sessions també es va debatre sobre la possibilitat d'allotjar-hi un bar, els horaris de l'equipament i la seva gestió i es va contemplar quin tipus d'equipament caldria. Les persones participants van estudiar la possibilitat d’un escenari mòbil o d’un de fixe, la necessitat d’un equip de so potent o si era millor un de més senzill amb possibilitat de llogar-ne un de potent per ocasions especials o si valia la pena concentrar, en una sala, els projectors i les impressores.

Durant la Fira d’Entitats, prevista pels dies 2 i 3 de juliol, es convocarà una sessió oberta a la ciutadania on es presentaran els resultats del procés participatiu.