Arrenca el procés participatiu de Can Luna

Última revisió 28-06-2017 12:57
04/05/2016

Sota el lema “Can Luna es comença a despertar”, l’Ajuntament engega un procés participatiu per definir de manera conjunta amb la ciutadania els usos que hauria de tenir Can Luna i, més concretament, la sala polivalent que s’hi vol crear.

Per començar, el proper divendres 13 de maig es farà una presentació pública del projecte a la mateixa fàbrica, a les 19.30 hores, que comptarà amb la presència i la col·laboració d’Artristras Teatre i el Front Diabòlic. Posteriorment, durant el mes de juny, es faran diferents tallers.

Amb el procés de participació que s’inicia es vol obrir un debat amb la ciutadania, i especialment amb les entitats, per identificar les seves necessitats d’espai i activitats i tenir-les en compte a l’hora de definir els usos de Can Luna. També es volen identificar els usos i els recursos materials necessaris per a la futura sala polivalent.

Enllaços