Can Luna ja té web pròpia

Última revisió 28-06-2017 12:57
05/05/2016

El procés participatiu per definir els usos i els recursos materials necessaris per a la futura sala polivalent de Can Luna compta amb web pròpia.

El web canluna.lagarriga.cat està dissenyat amb diferents espais de participació perquè tothom pugui dir la seva sobre Can Luna. Es vol conèixer les necessitats i les propostes de les entitats de la Garriga però també recollir la visió de les persones a títol individual.

La documentació per conèixer els antecedents i treballs previs relatius a l’espai, vídeos on es mostra l'interior de l'equipament o un recull d'imatges de l'espai realitzades per Pepo Segura, són altres apartats del web.  

La pàgina compta amb un apartat de notícies on s'explicarà el procés i els tallers i debats que es programaran i un espai on es pot realitzar la participació on-line.

Enllaços