Projecte Arrela't

El projecte Arrela't és un projecte, que va néixer l'any 2018, amb l'objectiu de vincular la ciutadania de la Garriga amb la seva "terra" i alhora, generar espais d'intercanvi i vivències al voltant del món agrari.

Amb aquest projecte, l'Ajuntament vol crear sinèrgies per tal de produir, distribuir, compartir, aprendre i menjar localment i de manera respectuosa per tal que la ciutadania pugui connectar amb el seu entorn amb la filosofia que "petits passos locals són imprescindibles si volem canviar alguna cosa globalment". 

Per aconseguir-ho s'han organitzat activitats diverses com xerrades i la possibilitat de participar en la transhumància.

Durant l'últim trimestre de 2018 es va iniciar el procés de Diagnosi amb entrevistes i dues sessions de participació ciutadana. Durant el procés es va debatre amb persones productores, comerciants, restauradores i de l’administració quines debilitats, amenaces, fortaleses i oportunitats es tenien al municipi i posteriorment es van concretar propostes d’acció.

Imatges

Vídeos

Projecte Arrela't

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 28-05-2019 15:45