Una ruta de la Transhumància adaptada

Última revisió 28-05-2021 11:41
01/06/2021

Del 4 al 13 de juny, es recupera la Transhumància a la Garriga, amb un format adaptat a la situació de pandèmia.

Així, s'han programat una sèrie d'actes i activitats, que arrenquen divendres 4 de juny amb la presentació del documental Vindran temps millors, seguida d'un debat amb Miquel Vallmitjana, de Som lo que sembrem.

Davant la impossibilitat de poder dur a terme la ruta de la transhumància amb el ramat de Can Nualart per la situació sanitària, fins al 13 de juny es podrà seguir l'antic camí ramades des de Can Nualart fins a prop de Puiggraciós. A través d'una sèrie de codis QR es podran descobrir tots els secrets del camí.

També fins al dia 13, s'organitza un concurs d'Instagram, en què hi podrà participar tothom qui hagi fet la ruta. Només caldrà pujar una foto mostrant que s'ha fet el camí amb l'etiqueta #TranshumànciaLaGarriga.

Diumenge 6 de juny, qui vulgui degustar una caldereta de xai, podrà tastar la que cuinarà el xef de Santa Àgata Casa de Menjars. Caldrà, però, encarregar-la als telèfons 936784731 o 62929451.

Finalment, dissabte 12 de juny, les places del Can Dachs (al matí) i del Silenci (a la tarda) acolliran una exposició sobre el camí ramader de Marina. A les 18.30 h, l'Auditori de l'Escola de Música acollirà la xerrada de Joan Rovira i Daniel Girado "Present i futur de la transhumància".

Et pot interessar