Concurs de l'Oficina de Català de la Garriga

És un concurs de frases fetes en què et posem a prova per veure si coneixes les frases fetes que formen la nostra cultura amb unes bases que pots consultar al document adjunt.

Cada mes penjarem a la pàgina web una frase i has d'esbrinar quin és el seu significat entre les 3 opcions que et donem.

Si el saps, emplena el formulari per entrar en el sorteig i aconseguir un lot de cultura.

T'hi animes?

Aquest mes, què vol dir No es pot dir blat fins que no estigui al sac i ben lligat!

Omple el formulari i participa!!!

Concurs "De mica en mica s'omple la pica"

       

L’enviament de les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina.

L’Ajuntament de la Garriga utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.

En qualsevol moment el titular de les dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d’acord amb el que estableix la LOPD i el Reial Decret 1720/2007 de 21 de setembre a l’adreça Plaça de l’Església número 2, 08530, la Garriga.

Així mateix, en cas de produir-se alguna modificació en les seves dades, es compromet a comunicar-nos-ho per escrit amb la finalitat de mantenir les seves dades actualitzades, segons l’article 4 de la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD).

Si voleu veure la informació sobre l'Avís Legal cliqueu aquí.

Documents adjunts

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 04-10-2022 14:31