Programació per als infants a la Fira de la Botifarra

Última revisió 01-03-2018 12:34
01/03/2018

Els infants també podran gaudir aquest cap de setmana de la Fira de la Botifarra amb les múltiples activitats que s’organitzen.

El dissabte de 10 a 14 i de 18 a 20 h, es podran acostar al taller d’art per dibuixar, pintar i enganxar a l’espai Taller d’infants de l’EMAD. A partir de les 11 tindrà lloc la passejada de gegants i capgrossos a l’Espai Firal i d’11 a 13h, podran maquillar-se i passar-s’ho “buti”! 

A la tarda, de cinc a set, els nens i nenes podran jugar amb els capgrossos del Gremi de Cansaladers, acompanyats dels Geganters de la Garriga a l’espai dinàmic.

Un dels plats forts és el taller Fem Botifarres que començarà a les 17 h.

Diumenge, a les onze del matí els infants podran viure en primera persona el conte animat “la botiguera del somnis”, a l’espai sala Andreu Dameson, i també podran participar al taller de  “Com són els gegants”, on aprendran com són els gegants, com es munten i com es desmunten. També podran repetir amb els tallers de maquillatge.

Les activitats, però, no s’acaben aquí. Els més petits i petites podran participar al taller de fer botifarres amb els cansaladers dissabte a les cinc de la tarda i al mural de flors organitzat per l’Associació de Corpus a la plaça de l’Església.

A més, s’organitzarà un concurs per a nens i nenes de 4 a 12 anys, amb dibuixos de tècnica lliure però relacionats amb la botifarra. Els dibuixos han d’anar signats al dors pels concursants amb el nom, cognoms, edat i telèfon de contacte i s’han de presentar en el format especial Fira de la Botifarra. Els fulls es repartiran a les escoles del municipi i també es podran fer dissabte dins les activitats de la Fira a l’espai Taller d’infants de l’EMAD al carrer Can Xic Corder. L’entrega del dibuix participant es podrà fer durant el dia 3  de març al mateix taller i l’acte de lliurament de premis tindrà lloc el diumenge dia 4 a partir de les 13,00 h a l’espai firal.