Setmana Gastronòmica amb motiu de la Fira de la Botifarra

Última revisió 23-02-2018 12:12
23/02/2018

Del 23 de febrer al 4 de març una vintena de restaurants de la Garriga participaran de la Setmana Gastronòmica amb motiu de la seva Fira de la Botifarra, que arriba el cap de setmana del 2, 3 i 4 de març.

Durant tota la setmana els establiments de restauració i menjars preparats del municipi incorporaran receptes fetes amb botifarra de la Garriga a la seva carta i oferiran degustacions especials.

Per exemple, el Bermutegi farà una tapa de brotxeta amb pa amb tomàquet i allioli i el Restaurant Calabria un farcellet de botifarra amb tófona, al forn.

Els establiments participants són: Sis Vuit -Lunch& chill Out, Braseria Aires de Lola, El Nou Trull, la Bona Taula, Bar l’Illot, Bar Oh Tapa, Restaurant la Cabaña, Restaurant Braseria el Racó, Bar Restaurant Jovi, Termes la Garriga Restaurant,  L'Entrepà, D'Arbois Restaurant, Bar Calàbria, Bar la Plaça, Granja cafeteria la Mila, Restaurant la Garrafa, Restaurant Alambí, Hotel Blancafort Spa Termal, La Bona Taula, Restaurant el Carril, Què Mengem?, Restaurant el Cafè del Casino, Restaurant l’Esvet, Frankfurt la Garriga