Phantasticum, l'espectacle de Corpus

Última revisió 01-06-2021 10:50
31/05/2021

El Teatre de la Garriga - El Patronat acollirà l'espectacle Phantasticum, dirigit per Albert Vilar, un espectacle teatralitzat de música, cant, dansa i cultura popular protagonitzat per les entitats de cultura tradicional i popular garriguenques.

El Corpus, festa religiosa de tradició pagana, enguany, oferirà un espai per a la cultura popular, davant la impossibilitat de fer activitats al carrer. Es tracta de l'espectacle Phantasticum.

I és que Phantasticum és el resultat del procés de gestació d’una nova visió del Corpus que reuneix i adapta la imatgeria sorgida del Corpus Popular Garriguenc i famosos monòlegs de Shakespeare (Hamlet, Juli CèsarEl mercader de Venècia, Romeu i Julieta, Al vostre gust i Somni d'una nit d'estiu). Una festa-espectacle narrada per un clavell i protagonitzada per l'univers particular de nans, gegants, diables, gitanes, ball de cintes, corals i música en directe.

Es faran passis tant dissabte com diumenge (a les 10.30 h, 12.30 h i 17.00 h) i les entrades es poden reservar al web del teatre.