La Fira de la Botifarra, també pels infants!

Última revisió 05-03-2019 13:12
07/03/2019

La canalla també podrà gaudir de la 8a edició de la Fira de la Botifarra amb un munt d’activitats i jocs, ubicats a la Plaça de Can Dachs.

D’una banda, es comptarà amb l’espai Els 3 porquets, on els nens i nenes es podran quedar una estona, acompanyats per monitores, per realitzat diversos jocs.

Pel que fa als tallers, n’hi haurà d’art, gastronòmics (per fer una pizza de botifarra, cuinar diversos plats amb l’ingredient estrella, fer una empanada i fins i tot fer botifarres amb els cansaladers del poble), de globusflèxia, de titelles, de decoració de davantals i de construcció de clauers.

D’altra banda, els geganters de la Garriga ensenyaran a les famílies com munten i desmunten els gegants a l’activitat Com són els gegants i hi haurà un taller per pintar una botifarra de colors.

A més, hi haurà un circuit de vehicles elèctrics, un inflable i el Fotomatón exprés, una activitat per a totes edats en què el públic es podrà fer fotografies amb la personalització de la fira.

Finalment, l’EMAD organitza un concurs de dibuix per a infants. Els nens i nenes podran portar el seu dibuix fet, ja que els fulls s’hauran repartit a les escoles, o també podran participar el mateix dissabte de la Fira. Les bases es poden trobar al díptic amb la programació.