Festa Major

Festa Major 2021

La Festa Major de la Garriga d'aquest any, que es farà del 30 de juliol al 3 d'agost, comptarà amb una cinquantena d’activitats descentralitzades amb reserva prèvia d'entrada per complir amb totes les garanties sanitàries establertes.

La programació s'ha dissenyat partint de descentralitzar la Festa del nucli urbà i establint espais perimetrats on poder realitzar les diferents activitats. D'aquesta manera es podrà complir totes les mesures de seguretat que permetin el correcte desenvolupament de les activitats. Hi ha 4 espais: el Teatre de la Garriga El Patronat, la Terrassa de Can Luna. l’envelat de can Noguera i l’envelat del Giroi.

L'accés a les activitats no serà lliure sinó que caldrà fer reserva prèvia, a partir del dia 26 de juliol a les 15 h, a través del web del Teatre la Garriga-El Patronat o el web de Participació o de manera presencial a l'OAC  (a partir del dia 27 a les 9 h)

La programació, que potencia artistes i entitats locals, podrà variar ja que s'adaptarà en tot moment a la normativa vigent. S'informarà dels possibles canvis o variacions a través del web municipal, el twitter i l'instagram stories.

 

Imatges

Vídeos

Festa Major la Garriga 2017 per Cèlia Zamora

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 31-07-2021 14:36