Festa Major

 

La Festa Major, sempre al voltant del 3 d’agost, és una de les cites més important del calendari festiu de la Garriga.

Ajuntament i entitats organitzen conjuntament activitats, per a tots els públics i edats. 

El correfoc i el correaigua, les havaneres, la festa de l'escuma i l'esgarrinxada són ja uns clàssics d'aquests dies de festa que sempre es completen amb concerts al Passeig, bicicletades, visites guiades. gimcanes i teatre. 

Més de 80 activitats que fan sortir al carrer a petits i grans.

La festa, però, comença els dies previs amb l'escalada al campanar, la Ruta del Pintxo, el torneig de futbol sala i la trobada de puntaires.

Les persones que vulguin col·laborar amb la Comissió poden inscriure's enviant un correu electrònic a festamajor@ajlagarriga.cat.

Festa Major 2019

De l’1 al 4 d’agost, la Festa Major de la Garriga omplirà les places i els carrers del poble d’activitats i espectacles per a totes les edats. La gresca començarà el dijous 1, amb el pregó, el correfoc i el correaigua, i un espectacle d’humor que es farà de nit a la plaça de l’Església. El concert de Festa Major tindrà lloc el divendres 2 al vespre amb l’Orquestra Selvatana, que després del sopar popular oferirà el tradicional ball de nit.

La diversió per al públic infantil estarà assegurada a l’Espai Passeig, on la mainada podrà gaudir de llargues tardes d’activitats familiars. També podrà divertir-se amb les activitats refrescants, la festa de l’escuma, l’Esgarrinxada infantil o el tobogan aquàtic urbà. Una novetat serà la gimcana nocturna Survival Zombie, per a joves de 12 a 17 anys.

Altres propostes – n’hi haurà més de 100!- seran la comèdia teatral Immortal, del conegut actor Bruno Oro; l’espectacle de circ Xarivari Blues,  la bicicletada i la cursa populars o el campionat del joc Brawl Stars.

Tota la programació es podrà consultar al programa de Festa Major que es bustiarà a les cases, i que també es podrà consultar als canals de comunicació de l’Ajuntament.

La Festa Major està organitzada per una Comissió. Les persones que hi vulguin col·laborar poden inscriure's enviant un correu electrònic a festamajor@ajlagarriga.cat

Imatges

Vídeos

Festa Major la Garriga 2017 per Cèlia Zamora

Et pot interessar

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 13-11-2019 12:54