Gertrudis, cap de cartell de la Festa Major de la Garriga

Última revisió 12-07-2023 10:08
13/07/2023

El grup garriguenc actuarà a l'Espai Nits de la Doma divendres 28 de juliol.

L'Espai Nits de la Doma torna a omplir-se de música i de food trucks aquest any.

Dijous la música començarà amb la Festa Flaixbac Live & Loud, un show amb la millor música i cares conegudes de l’emissora. Després, la nit seguirà amb la música dels punxadiscos Dj Lor-k i Dj Graw.

Però més enllà de la Doma, les actuacions musicals arrencaran aquell mateix vespre a la plaça de l'Església, amb els concerts dels Imbècils i del segon grup classificat del concurs d'enguany per tocar a la Festa Major, La Moska Band.

Gertrudis i Cocodril Club

El grup garriguenc Gertrudis, cap de cartell d’enguany, oferirà el seu concert divendres a l'Espai Nits de la Doma, una vetllada que també comptarà amb les actuacions de Los niños del balcón, guanyadors del concurs de grups musicals per actuar a la festa, i El Muchacho y los sobrinos. Tancarà la nit una sessió del DJ guanyador del concurs d’enguay: Albert Sonder.

Dissabte, torna un dels moments més esperats de cada Festa Major: la sessió de Cocodril Club amb Albert Maya, que repassarà els majors èxits de totes les èpoques. Tancaran la nit Flavo and Friends DJ Set.

Consulteu els horaris en el programa de Festa Major.