Preinscripció a Les Caliues: del 20 al 29 de maig

Última revisió 14-05-2020 11:37
14/05/2020

Els dies 18 i 19 el centre organitza xerrades informatives virtuals per a les famílies que hi estiguin interessades.

Una altra novetat és que l'escola estrena un nou web: una pàgina que reuneix tota la informació sobre el projecte educatiu de les caliues, sobre la relació que estableix amb les famílies i sobre les instal·lacions del centre.

El web lescaliues.lagarriga.cat també mostra els canals de contacte amb l'equip de l'escola i tota la informació sobre el procés de preinscripció. 

Com que aquest any no es podran organitzar les habituals jornades de portes obertes, Les Caliues ha programat dues xerrades informatives en línia. Es faran els dies 18 i 19 de maig a les 17 hores. Cal demanar cita prèvia al correu lescaliues@suara.coop o bé al telèfon 607642257.

Les preincripcions a Les Caliues es faran telemàticament del 20 al 29 de maig. Els dies 28 i 29, però, i sempre amb cita prèvia, s'oferirià la possibilitat de poder-les fer presencialment a aquelles persones que en tinguin necessitat. 

Tota la informació relacionada amb el procés de preinscripció i posterior matriculació a l'escola bressol municipal es pot consultar al document adjunt que acompanya aquesta notícia. 

 

Cartell reunions virtuals Les Caliues
Cartell reunions virtuals Les Caliues