Les escoles municipals s'adapten a la formació virtual

Última revisió 05-05-2020 09:08
05/05/2020

Els centres segueixen treballant per oferir els seus serveis educatius a l’alumnat.

L’Escola Municpal d’Art i Disseny (EMAD), l’Escola Municipal de Música (EMM) i l’Escola Municipal d’Educació (EME) continuen oferint les seves activitats formatives, tot adaptant els seus continguts als formats digitals. Ho fan en funció del perfil de l’alumnat, de la matèria a impartir i de les possibilitats tecnològiques disponibles.

Per la seva banda, l’Escola Bressol Municipal (EBM) Les Caliues manté actiu el servei de psicopedagogia del centre, que ofereix assessorament en línia. A més, l’escola també manté el contacte entre les educadores i les famílies, amb l’enviament de materials educatius i propostes d’activitats per fer a casa amb els infants, en funció de la seva edat.

Així mateix, les xarxes socials de les escoles municipals han permès donar visibilitat i compartir alguns dels treballs realitzats pels alumnes durant el confinament. A l’Instagram de l’EMAD, per exemple, s’hi poden trobar els treballs fets per estudiants des de casa.

Una altra inicitiava, en aquest cas sorgida des de l’Escola de Música, és l’enviament de vídeos musicals a l’Asil Hospital de la Garriga. Els vídeos són del professorat, amb peces especialment interpretades i dedicades a residents de l’Asil, a qui volen animar i fer passar una bona estona en aquests temps difícils.  Podeu visualitzar un dels vídeos enviats aquí.

Una classe virtual.
Una classe virtual.