L'escola bressol Les Caliues torna a obrir les portes

Última revisió 10-06-2020 14:14
10/06/2020

El centre ha reobert avui per acollir els infants de les famílies que ho necessitaven i complint totes la normativa de seguretat.

Per a la reobertura de Les Caliues des del seu tancament, fa gairebé 3 mesos amb l’esclat de l’estat d’alarma, s’han adequat els espais, s’ha condicionat el pati i també s’ha preparat el material que s’utilitzarà.

També s’han organitzat torns per a l’entrada i sortida: les famílies no podran entrar a l'escola i les educadores recolliran els infants a l'entrada de l’equipament. S'han habilitat 2 vies d'entrada i sortida, amb horari esglaonat. Les educadores treballaran amb mascareta, i també disposaran d’EPIs per a tasques concretes.

Durant el confinament l’escola ha seguit treballant de manera telemàtica i acompanyant les famílies amb diverses propostes, serveis i activitats. A més, des de l’Ajuntament s’ha ofert formació específica tant a l’equip de professionals com a les famílies per a un bon retorn a l’escola i per garantir el benestar emocional de les criatures.  

Durant aquests tres primers dies, es durà a terme una adaptació per facilitar la tornada dels infants inscrits, i l’escola només obrirà als matins.

A partir de dilluns es reactivarà el servei de menjador i l’escola funcionarà, també, en horari de tarda.

En tot moment es seguirà la normativa i les indicacions establertes per complir les mesures de seguretat i prevenció.

Les Caliues reobre les portes.
Les Caliues reobre les portes.