Informació actualitzada sobre els polígons de la Garriga i el Vallès Oriental

Última revisió 31-01-2024 10:48
06/02/2024

El Consell Comarcal, en col·laboració amb la Taula Vallès Oriental Avança (TVOA), compta amb un nou cens que recull tots els establiments i empreses en actiu ubicades en els 130 Polígons d’Activitat Econòmica (PAE) del Vallès Oriental.

La Garriga compta amb 7 polígons: Sati, La Doma, Can Met Sidro, Ca n'Illa, Can Terrers, Sector Sud i Congost, en els quals hi ha instal·lades més de 140 empreses en actiu.

Més enllà, aquest estudi exhaustiu ha identificat la totalitat dels agents amb activitat econòmica ubicats als 130 polígons vallesans, que han experimentat importants canvis arran dels nombrosos trasllats i tancaments provocats per la recessió derivada de la pandèmia global.

L’elaboració d’aquest cens ha estat motivada per la necessitat de mantenir unes bases de dades actualitzades per als diferents projectes en marxa, com per exemple, el web oficial dels PAE del Vallès Oriental, el qual es nodreix directament d’aquesta informació.

A través del web http://poligons.vallesoriental.cat/#/, podreu accedir a la informació i localització tant de cada polígon com de les empreses que hi fan la seva activitat econòmica.