Sol·licitud reconeixement del grau de dependència

Molts tràmits de la Generalitat de Catalunya, de l’àrea de benestar i família, es poden sol·licitar a través de serveis socials, que els gestiona i que els envia a l’administració corresponent, excepte en els mesos d’estiu i vacances de Nadal que no es realitza la correspondència.

Si es tramita a l'Oficina d'atenció a la ciutadania: s’ha de portar la sol·licitud corresponent i la documentació requerida.. No és d’entrega immediata, es triguen unes setmanes per obtenir el número de registre.
Es pot tramitar directament en algunes de les oficines de Benestar i Família: s’ha de portar a més de la sol·licitud, original i fotocòpia de la documentació. S’obté el nº de registre al moment.

Podeu consultar la definició del concepte de dependència, els graus que l'estableixen i informació sobre el procés de reconeixement oficial de la situació de dependència així com la documentació necessària, valoració i resolució, revisió de la resolució, el Programa individual d'atenció (PIA) i impresos de sol·licitud en els enllaços adjunts.

Podeu concertar CITA PRÈVIA per ser atesos presencialment a l'Oficina d'atenció a la Ciutadania a través de https://citaprevia.ubintia.com/lagarriga/#nbb o trucant al 93 860 50 50.

 Canals de tramitació

Oficines de Benestar social i família de la Generalitat de Catalunya més properes:

Oficina de Benestar Social i família Granollers
Carrer de Sant Jaume, 48
Telèfon 93 879 20 86 / Fax 93 879 30 04
Horari de registre: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.
Tancat a l'agost i els dies 24 i 31 de desembre

Oficina de Benestar Social i Família Canovelles
Plaça de Pau Casals, s/n
Telèfon 93 846 45 22 / Fax 93 846 41 50
Horari de registre: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.
Tancat a l'agost i els dies 24 i 31 de desembre.PresencialmentOficina d'Atenció a la CiutadaniaPlaça de l'Església, 208530 - La Garriga (Barcelona)
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 14-07-2023 16:16