El Servei d'Atenció Integral LGTBI+ ja funciona

Última revisió 11-06-2020 09:39
10/06/2020

Des del SAI s'ofereix sensibilització, suport i informació a persones i entitats, i també es tramita la targeta sanitària amb el nom sentit. 

La Garriga compta amb un Pla local d'igualtat de gènere i diversitat sexual, que té entre les seves accions, el compliment de la Llei 11/2014, del 10 d'octubre, per a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgènere i intersexuals i per a erradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia.

Per això, l’Ajuntament ha signat recentment un acord amb la Direcció General d'Igualtat, que li ha permès passar a formar part de la Xarxa Catalana de Serveis d'Atenció Integral LGBTI.

Amb la posada en marxa del Servei d’Atenció Integral (SAI) de la Garriga, es poden recollir incidències i donar curs a les denúncies del col·lectiu LGBTI, així com tramitar la targeta sanitària amb el nom sentit a les persones trans.

Si alguna persona vol demanar hora al servei, pot trucar al 647.51.95.92 i al correu electrònic sai@ajlagarriga.cat. Aquests dies es fa atenció presencial a l’Ajuntament.