Reunió del Fons Català amb els ajuntaments

Última revisió 26-10-2015 12:46
26/10/2015

El Fons Català de Cooperació al Desenvolupament (FCCD) es va reunir amb ajuntaments (entre ells el de la Garriga) i altres actors de la cooperació el passat 23 d’octubre per explicar quin és l’estat de la qüestió en matèria de persones refugiades.

De moment ja s’han recollit 500.000 euros per derivar als projectes d’assistència en ruta als països en conflicte. En la trobada es va concloure que no es preveu que calgui recollir aliments, mantes o mobiliari, ni acollir famílies en cases particulars, ja que la primera acollida recaurà en les entitats que tenen encomanada per part del Govern central aquesta gestió.

Les persones que vulguin contribuir a atendre població refugiada en ruta ho poden fer a través del compte que el Fons Català posa a la seva disposició.

Enllaços