Suport a la població refugiada de Síria

Última revisió 19-02-2016 09:39
09/09/2015

Amb motiu de la crisi humanitària europea, l’Ajuntament de la Garriga ha convocat una reunió extraordinària del Consell Municipal de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat. 

L’acte es farà dimecres 16 de setembre a les 20 hores a la Sala de Plens i hi assistiran els grups municipals, les associacions i els col·lectius que integren aquest òrgan municipal.

Durant el Consell, on s’abordarà què pot fer la Garriga per les persones refugiades, és previst que es valori l’aprovació de la Moció de suport a l’acollida de població refugiada víctima dels conflictes armats a la Mediterrània proposada pel Fons Català de Cooperació (FCCD), l’Associació Catalana de Municipis (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC).

Des del FCCD, presidit per Meritxell Budó, s’ha activat una campanya d’emergència de suport a la població refugiada i centrada en els següents eixos principals: l’assistència en les rutes de fugida; el suport als municipis en ruta; la planificació i gestió de l’acollida, i l’acollida a Catalunya.

Davant la constatació que hi ha moltes persones que han mostrat interès per ajudar en aquesta crisi humanitària, posem a la vostra disposició el següent formulari, on podeu deixar les vostres dades per tal que ens podem posar en contacte amb vosaltres en el moment en què calgui la vostra col·laboració.

D’altra banda, podeu fer aportacions econòmiques a la campanya de suport endegada des del FCCD, mitjançant el full de compromís que s’adjunta i en què consten les condicions i formes de pagament.