Viu la Festa Major de la Garriga en directe a Ràdio Silenci

Última revisió 26-07-2022 11:28
27/07/2022

Ràdio Silenci, l'emissora municipal de la Garriga, surt al carrer un estiu més per celebrar la Festa Major.

El magazín Gresca Major torna el dijous 28 de juliol, a les 7 del vespre des de la plaça de l’Església, emetent en directe el pregó de la cuinera garriguenca Maria Nicolau, els versots del Front Diabòlic i explicant la resta d’activitats: la plantada de gegants, la cercavila inaugural, el correfoc i el correaigua. En un programa molt especial, que torna a la plaça de l'Església després de dos anys, i que durarà unes tres hores, també parlarem amb l’alcaldessa Dolors Castellà, membres del grup de rock Místics i molts altres protagonistes d’aquests dies de disbauxa.

El divendres 29 de juliol, el dissabte 30 de juliol i el diumenge 31 de juliol, a les 6 de la tarda, el programa es traslladarà a can Luna, al Passeig, a l’Espai Nits la Doma i a altres punts del municipi on es celebren diverses activitats. Pels micròfons de l'emissora passaran la gran majoria dels protagonistes de la Festa Major, com ara els grups i artistes Obeses, Jazzwoman, Subliminal, Lola and The Rhinos, Gospel Joy i la cobla Jovenívola de Sabadell. També parlarem amb els responsables de l’Agrupació Sardanista de la Garriga, del Centre Excursionista Garriguenc i del Club d’Atletisme les Tortugues, entre moltes altres entitats que organitzen activitats.

Els presentadors de diversos programes i píndoles temàtiques que s'emeten durant tota la temporada a Ràdio Silenci, com ara el Al fons a l’esquerra, seran els encarregats de conduir aquests especials de Festa Major, juntament amb els periodistes Eduard Mas i Jordi Roig i el tècnic de so Edgar Colomé. A més, diversos col·laboradors de l'emissora faran connexions en directe des de punts destacats de la festa. El programa es podrà escoltar al 107.4 de la FM, la TDT del Vallès Oriental, la web radiosilenci.cat i a l'aplicació per a dispositius mòbils de l'emissora. També es podrà seguir tota l'activitat de la Festa Major a través de les xarxes socials de Ràdio Silenci: al Twitter amb l'etiqueta #festamajorLG.

Enllaços