Una xarxa amb 34 Punts Liles

Última revisió 24-04-2023 09:52
26/04/2023

Botigues, negocis i serveis formen part de la xarxa de Punts Liles, que té per objectiu sensibilitzar, prevenir sobre les violències masclistes i atendre casos que es puguin donar.

Per formar-ne part, les persones que es troben en contacte amb la ciutadania (comerciants, conserges municipals i altres persones que estan en primera línia d’atenció al públic) han realitzat una formació bàsica en violències masclistes.

La finalitat és que en tot el poble hi hagi persones que tinguin unes nocions bàsiques sobre què són les violències masclistes, com es pot ajudar una dona que expliqui una situació de violència masclista, i on se la pot derivar. Així s'amplia la xarxa d’atenció a les dones i les noies víctimes de violències masclistes, responsabilitzant-ne també la comunitat.

Els establiments que participen a la xarxa tenen un distintiu visible a l’entrada per tal que les persones que ho necessitin s’hi puguin adreçar.

Ara mateix, la xarxa està formada per 34 punts liles: Piscines la Garriga, Can Grau, el CAP, La Circular, Casal de la Gent Gran, La Torre del Fanal, HB Valentí perruquer, Laura Ceramik, El rebost del Pou Calent, CBE Club Esportiu, Kabells i Tints, Ahimsa Sen massatges, Tot Esport, Llibreria Biset, Associació Cultural la Filanda, Finques Jaume Travé, Can Violí, Can Noguera, Ca n'Illa, camp de futbol, OAC, Centre de Visitants, Associació El Far, Mobel Baby, La Clau Centre d'Expresió Musical, Estética Núria, Sabateria Cañellas, Immobiliària Viñets, Barberia Jesús, Kids&Us, Farmàcia Nova, Espai infantl i familiar Litten, Associació Dones d'Ara, El Punt Creatiu i Esteve Arquitectes.