Una diada Sant Jordi confinada

Última revisió 23-04-2020 08:57
20/04/2020

La festa dels llibres i les roses es viurà, aquest any, des de casa.
 

El centre de la Garriga no s’omplirà de paradetes i públic aquest 23 d’abril amb motiu de la festa de Sant Jordi.

Els establiments que sempre hi participen  però, volen desitjar una feliç diada confinada a tothom. De fet, n’hi ha que oferiran serveis adaptats per acompanyar veïns i veïnes en aquesta diada diferent.

Les persones que vulguin comprar llibres es poden adreçar a:

  • Llibreria Strogoff. Fa comandes i les porta a domicili per Whatsapp (681660660) i correu electrònic a jordi@strogoff.cat.
  • Llibreria l’Esplai. Fa comandes per telèfon o WhatsApp (609791568)
  • Llibreria Cuspinera. Fa comandes per Instagram, WhatsApp (653811843) i també per correu electrònic a lambda60@hotmail.com
  • Can Biset. Atenció a la botiga de la plaça de Can Dachs (oberta), per WhatsApp (664074224) i per correu electrònic llibreriabiset@gmail.com.
     

Pel que fa a les floristeries del poble, l’Amarant espera poder celebrar la festa més endavant, en companyia de tothom. I Terracota ofereix roses a través d'una campanya en línia, disponible al seu Instagram (@gardenterracotta) i Facebook.

La Biblioteca organitza activitats 
La Biblioteca Núria Albó s’ha volgut sumar a aquest Sant Jordi diferent, amb la programació de diverses propostes cultuals.

Convida els infants a fer roses, punts de llibre i dibuixos, i anima tothom a recomanar llibres a través de les xarxes i el blog de la Biblioteca.

També proposa compartir fotografies de les biblioteques particulars de cada casa, que es penjaran als perfils. Finalment, proposa a nois i noies, i també a adults, imaginar un final alternatiu per a la llegenda de San Jordi. 

Tota la programació es pot consultar aquí.

El  Casal de Joves també té previstes algunes sorpreses que es podran seguir al seu Instagram (@espai_jove_lagarriga).