Un juliol ple de circ a la Garriga

Última revisió 04-07-2022 10:33
04/07/2022

La Garriga s’omple de circ aquest juliol. Els dies 10 i 17 de juliol, es representen a la Garriga Lume i Bubble You, dos espectacles que no deixaran indiferent ningú.

El primer és Lume, de la Companyia Du’K’tO, un espectacle que combina les acrobàcies, els malabars i el trapezi. Quatre personatges, interpretats per Bàrbara Vidal, Odilo Fernández, Rocío Belén Reyes Patricio i Bernat Messeguer, transiten entre el món de la fantasia i el terrenal, en un escenari amb llums, ombres, textures i colors que transformarà la visió del públic a mida que avança l’acció. Sota la direcció de Celso i Frana, de la companyia de circ “eia”, es representarà el 10 de juliol, a les 21 hores a la plaça de Can Dachs.

La segona proposta és Bubble You, de la Companyia belga Be Flat, un espectacle on el circ, la música i el joc s'uneixen en un caos orquestrat. Cinc acròbates habiten una estructura vertical, un espai que els protegeix del món, però alhora els limita. Hauran d’explorar els seus límits per trobar la sortida cap a la llibertat.

Aquest espectacle arriba a la Garriga fruit de les sinèrgies teixides en el programa Esfera Circ, emmarcat en una gira que el durà a diverses poblacions catalanes. A la Garriga, el podreu veure el 17 de juliol, a les 19 hores, a la casa Domingo Pujadas (Ronda del Carril, 83).

Les entrades es poden reservar al web del Teatre de la Garriga-El Patronat.

Treball per reforçar el circ

Ja fa temps que la Garriga treballa per reforçar el paper del circ en la programació cultural del municipi. Si des de fa un any i mig, el Teatre de la Garriga - El Patronat forma part d'Esfera Circ, un programa d'acompanyament per ampliar els coneixements sobre aquesta art escènica i fomentar-ne la programació, ara, l’equipament s’ha adherit a la Red Española de Teatros, Auditorios, Circuitos y Festivales de Titularidad Pública.

Entre molts altres serveis, aquesta associació cultural sense ànim de lucre permet als seus associats participar en els circuits “Danza a Escena” i “Circo a Escena”, per contribuir a fomentar la visibilitat de les propostes de dansa i circ en les programacions dels teatres públics, finançant el 50% del catxet dels espectacles.