Sol·licitud títol família monoparental

Molts tràmits de la Generalitat de Catalunya, de l’àrea de benestar i família, es poden sol·licitar a través de serveis socials, que els gestiona i que els envia a l’administració corresponent, excepte en els mesos d’estiu i vacances de Nadal que no es realitza la correspondència.

Si s’entreguen als serveis socials: s’ha de portar la sol·licitud corresponent i la documentació requerida ha d‘estar tota compulsada. No és d’entrega immediata, es triguen unes setmanes per obtenir el número de registre.
O es pot tramitar directament en algunes de les oficines de Benestar i Família: s’ha de portar a més de la sol·licitud, original i fotocòpia de la documentació. S’obté el nº de registre al moment.

Qui el pot demanar?

Les famílies monoparentals, tant de categoria especial com de categorial general. S'entén per família monoparental la família formada per un/una o més fills/filles menors de 21 anys, o de 26 anys si estudien, que conviuen i depenen econòmicament d'una sola persona. Aquest tràmit permet atorgar diversos beneficis, avantatges fiscals i bonificacions.
Juntament amb el títol col·lectiu per a tota la família, també dóna dret a la possessió d'un títol individual per a cada una de les persones membres beneficiàries.


Canals de tramitació

Oficines de Benestar social i família de la Generalitat de Catalunya més properes:

Oficina de Benestar Social i família Granollers
Carrer de Sant Jaume, 48
Telèfon 93 879 20 86 / Fax 93 879 30 04
Horari de registre: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h
Tancat a l'agost i els dies 24 i 31 de desembre

Oficina de Benestar Social i Família Canovelles
Plaça de Pau Casals, s/n
Telèfon 93 846 45 22 / Fax 93 846 41 50
Horari de registre: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h
Tancat a l'agost i els dies 24 i 31 de desembre.PresencialmentOficina d'Acció SocialCarrer Sant Francesc, 1- 308530 - La Garriga (Barcelona)

ÀMBITS TEMÀTICS

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 30-04-2019 16:48