Tradició, gastronomia i molt més, per diumenge de Festa Major

Última revisió 28-07-2022 15:09
29/07/2022

Les activitats gastronòmiques, la música, l'esport i l'imaginari popular protagonitzen aquest diumenge de Festa Major, que acabarà amb un final de festa ple de llum i color.

Les activitats de diumenge arrencaran al matí amb un concert de Grallarriga a l'Asil Hospital, seguit d'una cercavila de gegants de gegantes.

A Can Luna tindrà lloc el 8è Concurs del Pintxo Popular de la Garriga i un vermut musical amb Lola Van.

Al Teatre de la Garriga - El Patronat, hi haurà un concert vermut amb la Cobla Maricel i el tenor Andreu Miret (cal treure les invitacions al web del teatre).

Tarda amb esport, música, teatre i orxata!

Ja a la tarda, les activitats es reprenen amb un clàssic: l'escalada al campanar, que culminarà amb una exhibició nocturna.

Al teatre, seguirà la programació de Festa Major, amb Tot anirà bé... o no, a càrrec dels Dofins.

I a la plaça Santa Isabel, torna una altra de les activitats més populars de la celebració: el Campionat Mundial de Beure Orxata (cal inscriure's a la Gelateria Toscana o escrivint un correu a gelatteriatoscana@gmail.com).

Per encarar les darreres hores de la festa, la plaça Can Dachs acollirà novament una sessió de circ, enguany amb Potser no hi ha final, del Circ Pistolet, i a Can Ramos, es farà la Gran Jam.

A la plaça de l'Església, torna el Sardaxou de la Cobla Contemporània, amb sopar popular, que donarà pas al fi de festa, en què el cel s'omplirà de llum i color.