Tornen el sopar, el concert i el ball de Festa Major

Última revisió 22-07-2022 14:43
22/07/2022

Divendres 29 de juliol, la Festa Major recupera algunes de les activitats més populars com la festa Holi, el concert, el sopar i el ball.

Les activitats de Festa Major de divendres 29 de juliol, començaran a la tarda, amb un joc de Cluedo en viu a Can Raspall. Serà a partir de les 16 hores i les inscripcions prèvies es poden fer a través d'aquest enllaç.

També a la tarda, el Passeig s'omplirà d'activitats familiars, perquè la canalla gaudeixi de l'espai amb diferents jocs i tallers.

A l'aparcament de les piscines, es recupera una altra de les activitats amb més èxit de la Festa Major: la festa Holi, que omplirà l'espai de colors per acabar amb una bona ruixada d'aigua amb els Bombers de la Garriga.

El Centre de Visitants oferirà una edició especial de la visita guiada "Tot Raspall" (cal fer reserva prèvia a l'apartat agenda de la pàgina web visitalagarriga.cat, enviant un mail a info@visitalagarriga.cat o bé trucant al telèfon 610 477 823) i el passeig dels Til·lers acollirà una ballada de sardanes amb la cobla La Principal de la Bisbal, que també protagonitzarà el tradicional concert de Festa Major, a la plaça de l'Església.

També es recupera el sopar de Festa Major a la plaça de Can Dachs. Els tiquets es venen al Rebost del Pou Calent i a Can Baldich fins al dia 25 de juliol, de 9 a 13 hores i de 17 a 20hores. 

A la mitjanit, La Principal de la Bisbal seguirà posant la música, ara, al Ball de Festa Major.

Gastronomia, música i cinema

A partir de les 20 hores, a l'Espai Nits de la Doma hi trobareu l'espai gastronòmic "Doma food and drink". Una hora més tard, començaran els concerts, amb Dystopia, Black Plant Garden, T-Nue, Jazzwoman i l'underground party dels DJ Edu Elizondo i Lefert.

A les 22 hores, Can Luna acull una sessió de cinema a la fresca amb la pel·lícula La família Bélier.