Torna el JOCen10!

Última revisió 03-04-2023 13:19
04/04/2023

Dos anys després de la primera edició, torna el concurs del programa Totjoc per promoure la creació de videotutorials de jocs de taula en català: el JOCen10.

L'objectiu és elaborar un videotutorial en català, de no més de 10 minuts, sobre algun dels jocs de taula de les empreses col·laboradores del programa Totjoc següents: ACerCrecer, Associació CEN, Coopula, Cucafera Games, Devir, El CAE, Enpeudejoc Edicions, Fitajoc, GDM, Haba, Joan Marc Clofent, Julibert, Londji, Nutrigame, Ravensburger, Snafu i Zombi Paella.

En aquest enllaç es poden consultar les bases, el funcionament i els premis del concurs, que tindrà lloc del 30 de març al 27 d'abril.

El jurat, format per diversos especialistes del món dels jocs de taula, triarà el primer i el segon premi. El tercer premi s'atorgarà per votació popular a través del canal de Youtube Totjoc fins al 14 de maig.

Els guanyadors, que es faran públics el 26 de maig, per commemorar el Dia Internacional del Joc, rebran diversos premis, entre els quals hi ha des d'un iPad fins a lots de jocs, cedits per les empreses col·laboradores, passant per vals d'Abacus i una subscripció a Filmin.