S'elabora un estudi estructural de Can Luna

Última revisió 07-10-2014 09:45
07/10/2014

L’Ajuntament està elaborant un estudi estructural de Can Luna per detectar quines zones de l’equipament estan en més mal estat i quines tenen les condicions constructives i l’estabilitat mínimes. 

D’aquesta manera es vol evitar que es torni a repetir l’episodi del passat més d’agost, quan es van esfondrar 116 m2 de teulada. Es creu que les filtracions d’aigua van fer malbé la fusta d’una de les encavallades que aguantaven les bigues i que el sostre va cedir. En el moment de l'ensorrament, no hi havia ningú a dins de la nau ni al passeig del Congost, de manera que els danys només han estat materials.

Tot i l'estat d'aquesta part de l'edifici, Can Luna també té una part nova que està en bon estat ja que és més nova i està feta amb altres materials. És en aquesta part, on hi havia hagut el magatzem de la fàbrica, que ara està situat el magatzem municipal i el rebost d’aliments de Càritas.

Paral·lelament a l’estudi estructural, la Diputació segueix realitzant el pla d'usos de l’equipament que marcarà les necessitats i les prioritats d’actuació dels propers anys.