Segueixen les activitats amb motiu del 8M

Última revisió 15-03-2021 15:54
16/03/2021

Un taller per reflexionar sobre els estereotips de gènere i el concert de Joina, al Teatre, posaran el punt i finals als actes de commemoració del Dia de les Dones.

Fins a finals del mes de març, continuen els actes i activitats de commemoració del Dia Internacional de les Dones. El proper divendres 19 de març a la tarda, es farà el taller en línia "Desmuntant els manaments de gènere", una oportunitat per reflexionar sobre estereotips de gènere i l'impacte social de l'heteropatriarcat. Les inscripcions es poden fer escrivint un correu a pigualtat@ajalgarriga.cat o un WhatsApp al 681 182 361.

D'altra banda, el concert de Joina, Òrbita 9.18, al Teatre de la Garriga - El Patronat, tindrà lloc dissabte 27 de març. La jove artista reflexiona amb els seus temes sobre el concepte "la pròpia casa". El concert compta amb una activitat complementària: un taller per a infants de 3 a 12 anys. Inscripcions i  informació: info@teatrelagarriga.cat fins divendres 26 de març a les 14 h.

A més, encara podeu visitar l’exposició sobre la menstruació al Nepal, a la Biblioteca, on també hi ha exposada una mostra documental de lectures de gènere i feministes. I, a la façana principal de l'Ajuntament, seguim recollint reivindicacions, pensaments, sentiments, idees... al voltant del 8M. Recull la teva targeta (a la recepció de l'Ajuntament i a la Biblioteca) i digues la teva!