Segueix #UnCorpusDiferentLG a Ràdio Silenci i VOTV!

Última revisió 12-06-2020 20:05
12/06/2020

Programes especials per seguir els actes d’aquesta diada, des de primera hora de diumenge al matí.

L’emissora municipal de la Garriga ha preparat una programació especial que començarà a les 9 h i s’allargarà fins a l’informatiu del migdia, a les 14 h. Uns espais que es podran escoltar al 107.4 de la FM, la TDT, la web radiosilenci.cat i l’aplicació de l’emissora per a dispositius mòbils.

Sardanes a les ones

Diumenge 14 a les 9 h, després de l’informatiu cap de setmana, arrencarà una hora de sardanes confeccionada per l’Agrupació Sardanista de la Garriga, entitat que fomenta la sardana i la música de cobla al nostre poble. Les sardanes son tota una tradició per Corpus: la gent les sent a primera hora, mentre confecciona les catifes florals, a través de Ràdio Silenci.

A les 10 h, s’emetran les peces del disc Corpus Imaginari, comentades pel seu autor, el jove músic i compositor garriguenc Marçal Ramon. Són cançons que acompanyen els moments més destacats d’una festa amb més de 200 anys d’història, declarada Element Festiu Tradicional d'Interès Nacional.

Magazín especial

A partir de les 11 h, en un magazín pensat per a l’ocasió, es podran conèixer i escoltar diferents protagonistes de la festa, com ara responsables del ball de cintes i de l’ou com balla o la gent que ha gravat una nova cançó -i un videoclip- de Corpus (en aquesta sorpresa musical hi ha preparat més de 100 artistes del poble). El magazín anirà a càrrec de Laura Garriga, Judith Torner, Martí Oliveras i Jordi Roig.

Especial de VOTV

Finalment, a  les 12.30, Ràdio Silenci emetrà l’especial de Vallès Oriental Televisió (VOTV) es farà en directe des de la plaça de l’Església i que servirà per seguir en directe el ball d’homenatge a les víctimes de la Covid-19 al poble: una dansa solemne que es farà a la plaça i que oferirà l’entitat la Garriga Balla.

El programa de VOTV, conduït per Sònia Torres, inclourà entrevistes i seguirà totes les novetats d’#UnCorpusDiferentLG.

També permetrà seguir els actes simbòlics que se celebraran a la plaça i contagiar-se de l’ambient d’aquesta diada, que aquest any arriba marcada pel confinament però també per la ferma voluntat de voler viure la festa, encara que sigui d’una manera diferent.

 

Et pot interessar