Recursos per al professorat per a conèixer la Garriga

Última revisió 26-03-2021 14:01
31/03/2021

L'Ajuntament edita un catàleg que inclou tots els recursos posats a disposició de la ciutadania i els centres educatius per conèixer el municipi.

El Centre de Visitants i les Àrees de Turisme i Patrimoni de l’Ajuntament de la Garriga, han editat un document, en forma de catàleg, que recull els recursos per a conèixer la Garriga que, ens els darrers anys, s'han posat a disposició dels centres educatius i de la ciutadania. Es tracta de publicacions, material audiovisual, espais web i visites i activitats interpretatives a l’entorn de la història, el patrimoni i el territori que ens envolta.

Sota el títol "Conèixer la Garriga", el seu objectiu és que el personal docent pugui trobar, en un sol lloc, tots els recursos a l’abast per poder conèixer millor el poble on treballa, d'una banda, i de l’altra, que pugui disposar d'eines i coneixement per treballar les diverses matèries amb una visió i aplicació locals. D’aquesta manera, es vol fomentar el coneixement, el respecte i la significació dels nostres entorns quotidians i, alhora, donar encara una millor sortida a tot el treball de creació de materials, espais i activitats que s'ha realitzat des de l’Ajuntament en els darrers anys.

Et pot interessar