Proves de nivell i inscripcions als cursos virtuals de català

Última revisió 26-03-2021 14:50
01/04/2021

El Consorci per a la Normalització Lingüística obre el període d’inscripció als cursos del 13 al 20 d'abril. Les proves de nivell ja es poden realitzar.

La situació de pandèmia ha fet que tots els cursos que s'oferien per estudiar català passessin a format virtual, per la qual cosa no hi haurà cursos presencials. 

Les persones interessades a fer cursos de català hauran d'inscriure's a través de la pàgina Consorci per a la Normalització Lingüística | Consorci per a la Normalització Lingüística - CPNLwww.cpnl.cat  i formalitzar la matrícula. Com cada any, hi ha descomptes en la matrícula en casos de persones aturades, jubilades i famílies monoparentals.

Per a aquelles persones que no saben quin nivell de català tenen, s'ha obert el període per fer proves de col·locació, de tal manera que es pot accedir a la pàgina del www.cpnl.cat  i sol·licitar fer-la al més aviat possible i així determinar quin curs han de fer.

Està previst fer dues modalitats de cursos per internet, a fi d'adaptar-se a les necessites dels usuaris i mantenir l'oferta de tots els nivells de català. Per una banda hi haurà cursos en línia 100%. En aquest cas cada estudiant anirà al seu ritme respectant la programació i el tutor/a l'anirà acompanyant en la formació per assolir el nivell. També s'oferiran els cursos virtuals, aquesta tipologia inclou sessions en línia dos cops per setmana com en els cursos presencials i l'acompanyament del tutor/a per assolir el curs.