Presentació del llibre sobre Interpretació del Patrimoni

Última revisió 09-09-2020 10:02
09/09/2020

El proper 16 de setembre es presenta l'obra Interpretació del patrimoni. Com provocar pensaments, preguntes i significats.

L'acte es farà a les 20 h a Can Luna i comptarà amb la participació de Manel Miró (consultor de patrimoni i autor del pròleg), Cristina Simó (coautora i traductora del llibre) i Rafael Català, de Rafael Dalmau Editor. 

 

El llibre, que es pot comprar a les llibreries de tot el país, vol ser temptativa de manual sobre Interpetació del Patrimoni (IP) en català, amb els darrers avenços en la matèria, i amb la pretensió, també, de començar a fixar el vocabulari d'aquesta disciplina en la nostra llengua. El seu interès, per tant, va més enllà de l’àmbit local. 

Es tracta d'una obra col·lectiva, impulsada des de l'Ajuntament i publicada per Rafael Dalmau Editor. Hi hi han col·laborat especialistes d’arreu de l’Estat espanyol i es presenta com una publicació divulgativa que vol servir com a introducció i formació bàsica en IP. 

La presentació es farà seguint totes mesures preventives i complint els protocols per evitar la propagació del coronavirus. La capacitat de l’espai serà limitada i l’accés es farà per ordre d’arribada.

Durant l’acte, les persones que ho desitgin podran adquirir aquesta obra pionera.