enllaç. 

 

">

Obertes les inscripcions al curs "Pedres que parlen"

Última revisió 03-10-2019 19:07
07/10/2019

Les inscripcions al curs “Pedres que parlen. La gestió turística local del patrimoni” ja són obertes i poden fer-se a través d'aquest enllaç

 

Aquesta formació, organitzada des de l'Ajuntament, tindrà lloc del 20 al 22 de novembre a Can Raspall i s’adreça a persones vinculades al món de la gestió turística, patrimonial, ambiental i/o cultural, tant del món públic com privat. També és obert a persones que s’estiguin formant en aquests àmbits o interessades a fer-ho.

El curs tindrà una durada de 20 hores i l'impartirà un professional amb molta experiència en el camp del turisme, i especialment del turisme i la docència vinculades a la cultura i el patrimoni: José Antonio Donaire. Al document adjunt podeu consultar-ne els continguts i la resta d'informació. 

Fa anys que l’Àrea de Patrimoni de l’Ajuntament està abordant projectes innovadors a l’entorn del patrimoni i de la seva posada en valor. En aquest sentit, la gestió del Centre de Visitants i l’oferta turística de la Garriga tenen en la Interpretació del Patrimoni (IP) com a disciplina un dels seus pilars bàsics. Fins aquest any, els cursos s’havien centrat en la IP, però enguany fem un pas més enllà, per intentar abordar la gestió integral del patrimoni local des del punt de vista el turisme.

Documents adjunts