Obertes les inscripcions al curs de museografia

Última revisió 09-10-2020 20:00
13/10/2020

Des d'avui ja es poden fer les inscripcions al curs "Abans i durant l'exposició. Interpretació i museografia sensata”, que tindrà lloc el 18 al 20 de novembre a Can Luna.

Per apuntar-s'hi cal omplir aquest formulari. 

Sobre el curs

Sota el nom "Abans i durant l'exposició. Interpretació i museografia sensata", el curs tindrà una durada de 20 hores, repartides en els matins i les tardes dels dies 18 i 19 i el matí del 20 de novembre de 2020, i es realitzarà, bàsicament, a la sala polivalent de Can Luna. El preu de la inscripció és de 60 euros (40 per a estudiants i persones a l'atur). Les places són limitades. 

L'impartirà l’actual presidenta de l’Asociación para la Interpretación del Patrimonio, una gran experta en la disciplina, amb una dilatada experiència en el sector dels museus i l’activació patrimonial, Maribel Rodríguez.

Està dirigit al personal vinculat a la mateixa gestió turística i patrimonial garriguenca i és especialment interessant també per a persones vinculades professionalment al món dels museus, de la gestió turística, patrimonial, ambiental i/o cultural, tant del món públic com privat. El curs també és obert a persones que s’estiguin formant en aquests àmbits, i, en general, a la població interessada en formar-se en aquest camp, amb interessants expectatives professionals en el futur immediat.

 

Podeu consultar el programa del curs aquí:  Programa del curs "Abans i durant l'exposició. Interpretació i museografia sensata".

Fa anys que l’Àrea de Patrimoni de l’Ajuntament està abordant projectes innovadors a l’entorn del patrimoni i de la seva posada en valor. En aquest sentit, la gestió del Centre de Visitants i l’oferta turística de la Garriga tenen en la Interpretació del Patrimoni (IP) com a disciplina un dels seus pilars bàsics. Aquest any el curs se centrarà en la museografia, entesa en sentit ampli, per parlar dels espais, artefactes i tècniques que generem i utilitzem en els espais de presentació del patrimoni, ja siguin museus o centres d’interpretació, o espais a l’aire lliure.