Obertes les inscripcions al curs de Creació d'experiències turístiques

Última revisió 08-02-2022 11:36
09/02/2022

El Curs de creació d'experiències turístiques en el sector del Benestar i salut té una durada de 21 hores i s'impartirà entre finals de febrer i principis de març.

El curs tindrà lloc, concretament, els dimarts 22 de febrer, 1 de març i 8 de març, en horari de 9.30 a 13.30 i de 15 a 18 hores.

Anirà a càrrec d'Edgar Tarrés, especialista en Experiències de benestar. És un curs totalment subvencionat per la Diputació de Barcelona, amb la coordinació de l'Ajuntament de la Garriga.

S'adreça a professionals de l’àmbit del benestar, la salut, les teràpies i el creixement personal; del sector turístic (hoteleria i restauració, guies de muntanya, agències de viatges... ) amb interès pel benestar, la salut, el viatge conscient; i persones que estan emprenent un negoci i vulguin conèixer la metodologia de la creació d’experiències per incorporar-ho en el seu projecte.

El curs consta una part teòrica i una part pràctica en la qual l’alumnat aprendrà a crear les seves pròpies activitats i experiències en l’àmbit del Turisme de la salut i el benestar.

Objectius: 

  • Aportar eines per crear experiències en el turisme de benestar 
  • Innovar en serveis, productes i experiències que vetllin pel benestar i el desenvolupament personal de les persones.
  • Contribuir a millorar l’entorn social i natural per construir destinacions conscients, sostenibles i responsables.
  • Utilitzar la Natura com a recurs per oferir experiències sensorials, de benestar, singulars i autèntiques. 

Per informació i inscripcions, podeu contactar al correu turisme@ajlagarriga.cat i al telèfon 938 605 050, o bé inscriure-us a través del formulari de reserva en aquest enllaç.