Nou recurs en línia per a persones que busquen feina

Última revisió 09-07-2021 11:49
12/07/2021

El Servei Local d'Ocupació ofereix un nou recurs: càpsules formatives per desenvolupar competències per a la recerca de feina.

El Servei Local d'Ocupació ofereix un nou recurs, en col·laboració amb Barcelona Activa, l'Àrea Metropolitana de Barcelona i la Diputació de Barcelona. Són càpsules formatives que tenen per objectiu desenvolupar competències per a la recerca de feina.

Es tracta de 25 activitats en línia (en català i en castellà i també 10 en anglès), de 2 o 3 hores de durada, que permeten optimitzar les eines de presentació, conèixer els canals de recerca de feina i saber tot el que cal sobre el procés de selecció i sobre com desenvolupar competències clau com la comunicació, l'organització i planificació, el treball en equip o el networking. Es divideixen en dues temàtiques: recerca de feina (per encarar el procés de recerca de feina de manera eficient, definint un Pla d'Acció) i escola de competències (per aprendre a identificar actituds, aptituds i hàbits que es troben darrere d'algunes de les competències clau més requerides per empreses i organitzacions).

El SLO de l’Ajuntament de la Garriga s'ha acollit al programa a través del Servei de Mercat de Treball de la Diputació de Barcelona. Això vol dir que totes les persones que estan registrades al SLO poden participar d’aquesta oferta formativa. No hi ha límit de càpsules formatives o nombre de participants que s'hi poden inscriure i totes les activitats s’inicien quinzenalment sense data de fi de la programació.

Des del SLO es farà directament el seguiment personalitzat dels participants.

Les persones interessades en els cursos, independentment que ja puguin estar inscrites en el SLO, caldrà que estiguin registrades a Barcelona Activa.

Una vegada fet aquest registre, les persones usuàries es podran inscriure i realitzar l’activitat en l’horari i ubicació que els vagi bé, dins del període de 15 dies en què estarà disponible. A més, en el seu espai personal de Barcelona Activa, quedaran recollides totes les activitats que vagin fent i els certificats que vagin obtenint.

Per més informació podeu contactar a clubdefeina@ajlagarriga.cat.