El Servei de Protecció Civil integra i desenvolupa totes les funcions relacionades amb la prevenció, protecció i atenció a la ciutadania del municipi en casos d'emergència o situacions que ho requereixin. És de caire universal i es presta en coordinació amb la Generalitat de Catalunya i els diferents grups operatius de bombers, policia, sanitaris i voluntaris.

El servei tècnic de Protecció civil municipal també redacta i implanta els diferents plans d'emergència i coordinar els plans de recuperació pel restabliment dels serveis.

Dades de contacte:

 

Notícies

 • 15 de novembre de 2017 Vents de 90km/h ventada

  El dilluns 13 de novembre passat a la Garriga, com a tot Catalunya, va afectar un temporal de vent del nord que va causar diversos desperfectes al nucli urbà.

 • 13 de novembre de 2017 Prevenció d’incendis Prevenció incendis

  Fins a final d’any es realitzaran actuacions de millora i ampliació a la franja perimetral de prevenció d’incendis forestals, concretament a l’avinguda Santa Margarida de Can Poi del Bosc i als Tremolencs.

 • 12 de juliol de 2017 Digitalització dels tràmits administratius gestor documental la garriga

  Per tal d'aconseguir un A juntament més àgil i transparent, des d'inici del mes de juny es va implantar un nou programa de gestor d'expedients electrònics.

 • 21 de juny de 2017 Revetlles segures Petards

  Amb l'estiu arriben les festes populars i tradicionals com les revetlles, i des de l'Ajuntament es vol fer extensiu els consells del Departament d'Interior de la Generalitat at per tal que es desenvolupin amb precaució.

 • 19 de juny de 2017 Inici de les obres del Parc de Bombers Obres parc bombers voluntaris

  Ja han començat les obres a la nau que acollirà el Parc de Bombers Voluntaris a la Garriga, ubicada al polígon de Can Terrers. 

Darrera actualització: 18.03.2014 | 01:26