El Servei de Protecció Civil integra i desenvolupa totes les funcions relacionades amb la prevenció, protecció i atenció a la ciutadania del municipi en casos d'emergència o situacions que ho requereixin. És de caire universal i es presta en coordinació amb la Generalitat de Catalunya i els diferents grups operatius de bombers, policia, sanitaris i voluntaris.

El servei tècnic de Protecció civil municipal també redacta i implanta els diferents plans d'emergència i coordinar els plans de recuperació pel restabliment dels serveis.

Dades de contacte:

 

Notícies

 • 1 de desembre de 2017 Avís per fred intens fred

  El Servei Meteorològic de Catalunya ha confirmat avui l'episodi de fred que afectarà diferents poblacions de Catalunya com la Garriga durant aquest cap de setmana.

 • 15 de novembre de 2017 Vents de 90km/h ventada

  El dilluns 13 de novembre passat a la Garriga, com a tot Catalunya, va afectar un temporal de vent del nord que va causar diversos desperfectes al nucli urbà.

 • 13 de novembre de 2017 Prevenció d’incendis Prevenció incendis

  Fins a final d’any es realitzaran actuacions de millora i ampliació a la franja perimetral de prevenció d’incendis forestals, concretament a l’avinguda Santa Margarida de Can Poi del Bosc i als Tremolencs.

 • 12 de juliol de 2017 Digitalització dels tràmits administratius gestor documental la garriga

  Per tal d'aconseguir un A juntament més àgil i transparent, des d'inici del mes de juny es va implantar un nou programa de gestor d'expedients electrònics.

 • 21 de juny de 2017 Revetlles segures Petards

  Amb l'estiu arriben les festes populars i tradicionals com les revetlles, i des de l'Ajuntament es vol fer extensiu els consells del Departament d'Interior de la Generalitat at per tal que es desenvolupin amb precaució.

Activitats

Darrera actualització: 18.03.2014 | 01:26