El Servei de Protecció Civil integra i desenvolupa totes les funcions relacionades amb la prevenció, protecció i atenció a la ciutadania del municipi en casos d'emergència o situacions que ho requereixin. És de caire universal i es presta en coordinació amb la Generalitat de Catalunya i els diferents grups operatius de bombers, policia, sanitaris i voluntaris.

El servei tècnic de Protecció civil municipal també redacta i implanta els diferents plans d'emergència i coordinar els plans de recuperació pel restabliment dels serveis.

Dades de contacte:

 

Notícies

  • 27 de juny de 2018 Inici de les campanyes de sensibilització davant els riscos de l’estiu estiu

    Incendis forestals, episodis de calor, pluges i tempestes, bany segur, contaminació d’ozó, revetlles i festes amb foc, aglomeracions de gent són alguns dels riscos de l'estiu que, amb planificació i autoprotecció, no han de ser un perill.

  • 20 de juny de 2018 Precaucions per a la revetlla de Sant Joan i Sant Pere Cartell Revetlles amb precaució

    Amb l’estiu arriben les celebracions de festes tradicionals i populars com les revetlles. Des de l'Ajuntament es volen fer extensius els consells del Departament d’Interior de la Generalitat per tal de minimitzar els riscos que comporta l’ús de material pirotècnic i l’encesa de fogueres.

  • 9 de maig de 2018 Comencen les obres de la nova nau de Bombers Nova nau bombers

    La previsió és que la nau estigui enllestida per la campanya d’estiu, al voltants de juliol, perquè s’hi pugui traslladar el Parc de Bombers Voluntaris, que actualment es troba al Figaró.

Activitats

Darrera actualització: 18.03.2014 | 01:26