s:952:"

L’ àrea d’Esports de l’Ajuntament de la Garriga s'encarrega de gestionar les instal·lacions esportives del municipi i de promocionar activitats físic/esportives que siguin beneficioses pel conjunt de la població. A més, també coordina i recolza les entitats esportives en tot allò que sigui del seu interès i les assessora en temes de l’àmbit esportiu a entitats i ciutadans que ho demanin.


D'altra banda, l'àrea d'Esports gestiona diferents projectes com són l'Esport Escolar, la Gimnàstica per a gent gran, la gimnàstica de manteniment, el Kàrate, la Cursa Popular i el Casal d'Estiu Quercus.

";

Notícies

 • 25 de maig de 2018 Corpus, portada al Garric de juny Portada El Garric juny 2018

  La Garriga es prepara per viure una de les celebracions més esperades de l’any, per això, dediquem la portada del butlletí municipal a la festa de Corpus.

 • 18 de maig de 2018 Resultats del sorteig de places pel Quercus 2018 Cartell Quercus

  Ja podeu consultar el resultat del sorteig de les 100 places per al casal esportiu municipal Quercus 2018 realitzat aquest divendres. La formalització de les inscripcions es pot fer entre el 22 i el 31 de maig.

 • 16 de maig de 2018 Anem de transhumància! arrela't

  Diumenge 20 de maig al matí s’organitza una transhumància amb el ramat d’ovelles de Can Nualart pels carrers i l’entorn de la Garriga fins a les Planes de Can Miquel (a prop de Puiggraciós).

 • 11 de maig de 2018 Les antigues pistes de tenis, renovades Antigues pistes

  Durant el mes d’abril s’han acabat les obres de millora de les antigues pistes de tennis, les pistes poliesportives exteriors de Can Noguera.

 • 2 de maig de 2018 Obertes les preinscripcions al Quercus 2018 Preinscripcions al Quercus

  Les preinscripcions al casal poliesportiu Quercus es faran del 2 al 16 de maig.

Darrera actualització: 20.08.2013 | 01:01