s:952:"

L’ àrea d’Esports de l’Ajuntament de la Garriga s'encarrega de gestionar les instal·lacions esportives del municipi i de promocionar activitats físic/esportives que siguin beneficioses pel conjunt de la població. A més, també coordina i recolza les entitats esportives en tot allò que sigui del seu interès i les assessora en temes de l’àmbit esportiu a entitats i ciutadans que ho demanin.


D'altra banda, l'àrea d'Esports gestiona diferents projectes com són l'Esport Escolar, la Gimnàstica per a gent gran, la gimnàstica de manteniment, el Kàrate, la Cursa Popular i el Casal d'Estiu Quercus.

";

Notícies

 • 14 de juliol de 2017 Obertes les inscripcions de Festa Major Esgarrinxada infantil

  La Festa Major compta amb una vintena d'activitats amb inscripció prèvia que cal fer a l'OAC, al web municipal, directament a les entitats o just abans de la sessió.

 • 14 de juliol de 2017 1r Trial 4x4 trial

  L'Automòbil Club la Garriga organitza el cap de setmana del 22 i 23 de juliol el primer Trial 4X4 obert al públic en general.

 • 12 de juliol de 2017 Digitalització dels tràmits administratius gestor documental la garriga

  Per tal d'aconseguir un A juntament més àgil i transparent, des d'inici del mes de juny es va implantar un nou programa de gestor d'expedients electrònics.

 • 23 de juny de 2017 Millores a la pista 1 Pista 1

  L'Ajuntament de la Garriga ha demana una subvenció a la Diputació de Barcelona per poder arranjar la pista número 1. 
   

 • 20 de juny de 2017 La Flama del Canigó arribarà a les 20 h a la Garriga Flama del canigó

  La Flama del Canigó arribarà a partir de les 20 h a Can Queralt on iniciarà una cercavila pels principals carrers del poble fins a la plaça de l’Església.

Darrera actualització: 20.08.2013 | 01:01