Les associacions són constituïdes per tres o més persones que s'uneixen de manera voluntària, lliure i solidària per aconseguir, sense afany de lucre, una finalitat comuna d'interès general i es comprometen a posar en comú llurs coneixements, activitats o recursos econòmics amb caràcter temporal o indefinit.

A la Garriga, amb més d’un centenar d’entitats, compta amb un teixit associatiu molt ampli, variat i actiu. Les seves dades i activitats les podeu trobar recollides en una web d'entitats

Les associacions i entitats legalment constituïdes, així com els col·lectius estables sense afany de lucre, que tinguin la seva seu social i/o activitat habitual al municipi, es poden inscriure Registre al municipal d’entitats. D’aquesta manera formaran part del fitxer municipal i podran gaudir de la cessió d’espais i material, rebran informació de l’Ajuntament i d’altres entitats,....

Notícies

 • 5 de juny de 2019 Conferència sobre Josep Maurí Josep Maurí

  El proper divendres 7 de juny a les 7 de la tarda  el cronista garriguenc Albert Benzekry i Fortuny durà a terme una xerrada per donar a conèixer qui va ser i què va fer Josep Maurí i Serra. La xerrada, que tindrà lloc a la Fundació Maurí (Cardedeu, 17), servirà també per presentar l’opuscle sobre Josep Maurí que s’ha editat en ocasió del 50è aniversari de la Fundació, extret del llibre ‘Garriguencs il·lustres’.

   

   

 • 2 de maig de 2019 Obertes les inscripcions per la transhumància transhumància cartell

  Les persones que vulguin participar a la transhumància i al tast de caldereta de xai amb mongetes del ganxet hauran de fer una inscripció prèvia abans del 10 de maig.

 • 7 de març de 2019 La Fira de la Botifarra, també pels infants! Fira Botifarra infantils

  La canalla també podrà gaudir de la 8a edició de la Fira de la Botifarra amb un munt d’activitats i jocs, ubicats a la Plaça de Can Dachs.

Activitats

Darrera actualització: 03.12.2018 | 14:04