Les associacions són constituïdes per tres o més persones que s'uneixen de manera voluntària, lliure i solidària per aconseguir, sense afany de lucre, una finalitat comuna d'interès general i es comprometen a posar en comú llurs coneixements, activitats o recursos econòmics amb caràcter temporal o indefinit.

A la Garriga, amb més d’un centenar d’entitats, compta amb un teixit associatiu molt ampli, variat i actiu. Les seves dades i activitats les podeu trobar recollides en una web d'entitats

Les associacions i entitats legalment constituïdes, així com els col·lectius estables sense afany de lucre, que tinguin la seva seu social i/o activitat habitual al municipi, es poden inscriure Registre al municipal d’entitats. D’aquesta manera formaran part del fitxer municipal i podran gaudir de la cessió d’espais i material, rebran informació de l’Ajuntament i d’altres entitats,....

Notícies

  • 19 de setembre de 2019 Conferència a la Fundació Maurí La Garriga un poble d'arrels mil·lenàries

    El proper divendres 20 de setembre a les 19 hores la Fundació Maurí organitza la conferència "La Garriga, un poble d'arrels mil·lenàries". 

  • 10 de setembre de 2019 Un passeig per les vinyes Ruta del Vi

    L’Associació Agrària ha preparat una nova edició de la Ruta el vi, que es farà el 15 de setembre.

  • 1 d'agost de 2019 Per un correfoc segur correfoc la garriga

    Com cada any, des de l'Ajuntament i el Front Diabòlic es recomanen diferents mesures a participants i comerços per tal que els diferents correfocs de Festa Major siguin activitats segures.

Activitats

Darrera actualització: 03.12.2018 | 14:04