Les associacions són constituïdes per tres o més persones que s'uneixen de manera voluntària, lliure i solidària per aconseguir, sense afany de lucre, una finalitat comuna d'interès general i es comprometen a posar en comú llurs coneixements, activitats o recursos econòmics amb caràcter temporal o indefinit.

A la Garriga, amb més d’un centenar d’entitats, compta amb un teixit associatiu molt ampli, variat i actiu. Les seves dades i activitats les podeu trobar recollides en una web d'entitats

Les associacions i entitats legalment constituïdes, així com els col·lectius estables sense afany de lucre, que tinguin la seva seu social i/o activitat habitual al municipi, es poden inscriure Registre al municipal d’entitats. D’aquesta manera formaran part del fitxer municipal i podran gaudir de la cessió d’espais i material, rebran informació de l’Ajuntament i d’altres entitats,....

Notícies

  • 8 de novembre de 2019 10 anys de Mexcla’t Garr... Riu!

    L'Associació Projecte Mexcla't celebra el seu 10è aniversari amb un cicle “Garr...Riu! Standup Comedy la Garriga”, que porta en diversos espais del poble monòlegs i espectacles diversos.

  • 29 d'octubre de 2019 Castanyada a la Garriga! Castanyada

    La Garriga celebra la castanyada amb festes al Barri de Dalt i a la plaça de l’Església, i amb un túnel del terror a Can Mora.

  • 24 d'octubre de 2019 I tu com lligues? I tu com lligues?

    La Torre del Fanal acull un taller, adreçat a noies i nois d’entre 14 i 20 anys, per tractar el fet de lligar entre el jovent.

Activitats

Darrera actualització: 03.12.2018 | 14:04