Les associacions són constituïdes per tres o més persones que s'uneixen de manera voluntària, lliure i solidària per aconseguir, sense afany de lucre, una finalitat comuna d'interès general i es comprometen a posar en comú llurs coneixements, activitats o recursos econòmics amb caràcter temporal o indefinit.
 

A la Garriga, amb més d’un centenar d’entitats, compta amb un teixit associatiu molt ampli, variat i actiu.

Les associacions i entitats legalment constituïdes, així com els col•lectius estables sense afany de lucre, que tinguin la seva seu social i/o activitat habitual al municipi, es poden inscriure Registre al municipal d’entitats. D’aquesta manera formaran part del fitxer municipal i podran gaudir de la cessió d’espais i material, rebran informació de l’Ajuntament i d’altres entitats,....

Notícies

 • 25 de maig de 2018 Corpus, portada al Garric de juny Portada El Garric juny 2018

  La Garriga es prepara per viure una de les celebracions més esperades de l’any, per això, dediquem la portada del butlletí municipal a la festa de Corpus.

 • 23 de maig de 2018 Música clàssica amb encant Música amb encant

  Dissabte 26 de maig, la Fundació Asil Hospital ofereix un concert benèfic a càrrec del jove pianista Marc Heredia.

 • 23 de maig de 2018 La Trobada de Gegants reunirà una desena colles d’arreu de Catalunya trobada de gegants la garriga

  Com ja és tradició, la Trobada de Gegants de la Garriga és una de les cites més esperades entre les activitats prèvies al dia del Corpus. Aquest any, la cita reunirà una desena colles geganteres vingudes d'arreu de Catalunya.

 • 22 de maig de 2018 Comença el Festival de Jazz ralph alessi

  El Festival de Jazz de la Garriga ha programat tres actuacions, que arrencaran amb el concert de Ralph Alessi presentant el seu darrer treball Wiry Strong el dia 25 de maig al vespre, al Teatre.

 • 18 de maig de 2018 Escalfant motors pel Corpus Corpus la Garriga

  Un any més, la Garriga es prepara per la tradicional celebració del Corpus. Els actes començaran ja en els dies previs a la festivitat, que serà el diumenge 3 de juny.

Darrera actualització: 21.06.2017 | 09:39