Les Jornades Modernistes escalfen motors amb activitats prèvies

Última revisió 28-09-2022 18:39
28/09/2022

La inauguració d'una mostra de roba modernista, una caminada i una passejada modernista ens porten, aquest cap de setmana, un primer tastes de les jornades d'enguany.

Les XI Jornades Modernistes tindran lloc del 7 al 9 d'octubre. Abans, però, per anar obrint boca, s'han preparat algunes activitats prèvies.

Aquest divendres, 30 de setembre, s'inaugura l'exposició "La Garriga modernista més íntima", una mostra de roba interior de l'època, organitzada per la Filanda, la Fundació Universitària Martí l'Humà i l'Associació La Garriga Modernista. Es podrà visitar, prèvia reserva a info@fumh.cat, fins al 14 d'octubre, a la Casa Ramos (c. Figueral 43).

Dissabte 1 d'octubre, s'ha programat "Descobrim paisatges de novel·la modernista", una caminada pels espais on té lloc la trama d'Els sots feréstecs, de Raimon Casellas, primera novel·la modernista catalana.

També, durant el matí de dissabte, es faran passejades modernistes, per les residències de persones grans i pel mercat. Membres del taller de costura modernista lluiran vestuari per l'ocasió.

Un cop passades les Jornades Modernistes, el dia 22 d'octubre, la Fundació Universitària Martí l'Humà organitza una visita a la sala 19, dedicada al Modernisme, del Museu Nacional d'Art de Catalunya. Per més informació i reserves: info@fumh.cat i 93 860 50 60.