Les Jornades Modernistes arriben a la 6a edició

Última revisió 05-10-2017 11:29
27/09/2017

La Garriga tornarà, per uns dies, a l’època de l’estiueig, de les pameles, de l’amor a l’art i l’arquitectura, de les passejades i de les aigües termals. Serà durant les Jornades Modernistes que se celebraran al municipi del 6 al 8 d’octubre, i que aquest any centren la mirada a la relació entre l’estiueig i la Guerra Civil.

La cita, consolidada dins l’agenda comarcal, proposa una vintena d’activitats per a totes edats i gustos, que es repartiran pels carrers del centre. El Teatre, el Casino i el Sis Vuit seran punt de trobada de balls i concerts que ens mostraran la influència de la música durant aquest època.

El Centre de Visitants ha preparat, per a l’ocasió, unes rutes guiades especials.  La primera centrada en la irrupció de la guerra civil a la plàcida vida dels estiuejants, la segona en l’arquitectura dels jardins de l’època, i una de nocturna per explicar la relació entre la burgesia de Barcelona i la pagesia benestant.

Desfilades, tallers, hores del conte i circ ompliran de màgia, color i jocs les dues places del centre. L’activitat lúdica es complementarà amb un espai de tallers d’artesania i un de costura i vestuari on les persones participants podran arranjar-se vestits d’època, adequar-se complements o pentinar-se.

La cuina també serà present durant les Jornades Modernistes amb la participació de 14 restaurants que presentaran durant tota la setmana plats inspirats en la gastronomia de l’època.

Tota la programació es podrà trobar al web municipal lagarriga.cat i a través del twitter corporatiu @ajlagarriga.